Blogovi

Sjajite Niveom. Balzami za usne

Pozdrav ljepotice i ljepotice! Dva balzama za usne Nivea „Fruit Shine Strawberry“ i Nivea „Pearl Shine“ postali su moji post junaci. Možda će netko biti zainteresiran, molim vas!Prvi gost u mojoj kući, odnosno kozmetička torba Nivea "Jagode od voćnog sjaja".
Proizvođač nam obećava sljedeće: učinkovito i nježno njeguje usne, daje svijetlo crveni ton i slatkast okus jagode Rezultat: Neodoljive njegovane usne s laganim nijansama jagode!
Potpuno se slažem s crvenim nijansama i aromom koja se širi po cijeloj sobi kada se nanosi. Aroma je zaista bogata, ukusna, ravno jestiva. Mislim da sada, u sezoni jagoda, nije baš relevantna, ali zimi će aroma jagode privući više onih koji žele uživati ​​u jagodama s usana! Čini se da je sve u redu ... Ali! Gdje je njega nježna i učinkovita? Dakle, kako bi. Kad se nanese na usne, balzam stvara vlažan učinak i stvara hidrataciju. Međutim, nakon sat vremena nošenja, usne se doimaju suho, ima osjećaj kao da ne vlaži, već usne suši. Odgovara vrlo lijepo i ravnomjerno.
Ocjena: 3 (precijenjena za aromu)
Drugi gost je Nivea "Pearl Radiance."
Dakle, reklamne informacije proizvođača: Kako ništa ne bi ometalo mekoću i senzualnost vašeg poljupca, vaše usne trebaju biti dobro njegovane i navlažene. U tome će vam pomoći jedinstvena formula balzama za usne koja sadrži: hidramin i ekstrakt sjemenki grožđa, koji podržavaju prirodnu razinu vlage usana, jojobino ulje i ekstrakt shea stabla, koji njeguju i njeguju lako ozlijeđenu površinu usana.
Da! Ovaj je balzam bolji od prethodnika, barem po tome što ne isušuje usne. Također ima ugodnu aromu, ali leži na usnama još gore, lagano zalutao u naborima.
Ocjena: 3
I da usporedim fotografije moje dvoje gostiju koji nikada neće postati stanovnici moje kozmetičke torbice!

i bljeskalicom:
Trajanje upotrebe: tjedan
Cijena je 1,5 e svaki
Hvala vam na čitanju. Pokušavam najbolje što mogu Anna-Valery

Pogledajte video: Praktična žena - Prirodni balzam za usne (Travanj 2020).

Loading...