Blogovi

Recenzije praha rumenila Chanel Joues Contraste

Pozdrav dragi fanovi ljepote!
Znam da nije bilo originalno, odlučivši vam ispričati o tim divnim rumenilima, ali jednostavno nema snage da šutite! ))))
A evo mojih omiljenih Chanel Joues Contraste puder u obliku rumenila # 82 Reflex: ta dam!

Slučaj s rumenilom je tradicionalan, a na njega se tradicionalno oslanja i baršun slučaj, koji je za mene uvijek pokazatelj visoke razine proizvodnje i samo lijep bonus, jer sam jednostavno opsjednut svim glupostima case-case-box-jar (kao što mislim , a većina djevojčica). Četkica je, kao što mnogi već znaju, potpuno beskorisna. Dakle, sramota.
A evo blaga koje je skriveno unutra:

Detaljan prikaz: Od čitave palete boja koja je bila dostupna na štandu Chanel, Reflex me je odmah uhvatio: u njega sam se potpuno i neopozivo zaljubila! Vrlo je lagan, svjetlucav je mali i nevjerojatno svjetluca na suncu! Čini mi se da se s ovom nijansom treba jako potruditi da idete predaleko. Rumenilo je prilično gusta tekstura, ali unesena na četkicu bez ikakvih problema. Četkica ih također bez problema daje. Miris praktično ne osjetim, što je za mene još uvijek misterija nakon gomile pročitanih postova o ovom malom rumenilu s istim gomilom entuzijastičnih ooh i aah o mirisu. Trajnost, naravno, izvrsna! Cijeli dan hodam svojim malim rukama i donosim ih kući sa sobom gotovo u izvornom obliku.
Evo nekoliko uzoraka:

Nažalost, sunce nije čekalo cijeli dan, ali po dnevnom svjetlu, kako mi se čini, uspio sam ih uhvatiti.

Ocjena: bez sumnje 5+!
Razdoblje ispitivanja: 2 mjeseca
Cijena: oko 60 dolara (ne zaboravite da sam iz Bjelorusije, pa je za nas takva cijena norma)
Svi ostaju iste lijepe ljepotice!

Pogledajte video: Kako pravilno staviti puder + konture, rumenilo, bronzer, highlight (Ožujak 2020).

Loading...