Blogovi

Aquamarine Max Factor

Max Factor Glossfinity lak za nokte (ton 175 Aqua Marine)


Pozdrav svima!
Iako se prava "akvamarin" smatra nijansom plave, zelenkasto-plave (Wikipedia), ja kao ljubitelj zelenih i zelenkastih nijansi nisam mogao prijeći ovaj lak za nokte.

Na boci piše: "sjajni nokti do 7 dana." Takve fraze uvijek me nasmiješe, jer dva dana je do 7 dana, a jedan dan previše. Osim toga, gubitak sjaja laka na noktima, po mom mišljenju, nalazi se negdje na posljednjim mjestima na popisu mogućih nedostataka premaza laka (mislim na čips, pukotine, nestabilnost ili neujednačeno nanošenje, poteškoće s uklanjanjem laka itd.). Pa dobro, dovoljno da nađem krivicu
Boce su obične, 11 ml, četkica je također standardna, nije mala. Lak je prilično tekuć, lak za nanošenje. Na jednom sloju ispada prozirno s mrljama, ali na drugom ispada točno, bez ćelavih mrlja, treći sloj sigurno nije potreban. Brzo se suši, ovo je njegov definitivni plus. I prilično otporan. Općenito, dobar, kvalitetan lak.
Premaz je stvarno vrlo sjajan. Pri dnevnom svjetlu na ulici, boja je hladnija i doista više sivo-plavo-zelenkasta, kad je električna rasvjeta u sobi boja toplija i bliža tamnozelenoj boji sa sivkastim tonom.

u zatvorenom prostoru pod električnim svjetlom
cijena: oko 180 rubalja u djevojci
Ocjenjivanje: 5

Pogledajte video: An Aquamarine Look for March (Travanj 2020).

Loading...