Blogovi

Jednostavan večernji make-up

Petak, petak ...
Kada do prve države. ispit je bio još gotovo dva tjedna, moj osobni život je krenuo po zlu, a moja voljena djevojka napokon je dobila slobodan dan, baš pravo otići kamo - u disko! Gledajući unaprijed reći ću da su se jučer u 21.00 moji planovi radikalno promijenili, ali šminka je ostala))).
Obično ne radim nikakve posebne šminke za večer - mogu samo učiniti tamnije oči, dodati tamno smeđe i crne nijanse, crveni ili malinovski ruž, blistav sjaj za usne ... I postoji još jedna opcija, koja je potpuno jednostavna, ali rođena iz jednog lijepog proračuna proizvoda.
Općenito, dobrodošli u kat!)

Prije otprilike dvije godine dobio sam Shadow-Mousse vodootporne Diamond Eyes od tvrtke Bell. Na moje iznenađenje, danas ih nisam pronašao na web mjestu proizvođača - očito su je uklonili, a proizvod je jednostavno odličan! Stoga ću kopirati svoju staru fotografiju i pregledati:

Od proizvođača: zavodljive nijanse su dodatna pozadina za bezbroj zvijezdanih kristala koji nevjerojatno lijepo probijaju svjetlost i daju senzualni sjaj koži. Nekoliko je dodira dovoljno za stvaranje luksuznog make-upa za oči, naglašavanja jagodica i usana (IMHO, ne bih savjetovao ništa osim šminkanja očiju))). Sjene se ne drobe i ne skupljaju u nabora. Otporni na vodu i super otporni, zadržavaju sjaj cijeli dan.
Pros:
Oni se zapravo ne drobe i ne skupljaju u nabori, iako imaju teksturu moussea! Sjaj vrlo šik, pogotovo srebrni. Otporan na vodu.
kontra:
Ista otpornost na vodu - teško je oprati, oprati i svjetlucati po cijelom licu ako ga slučajno razmažete.
Ovako ih i sada koristim. (A sa 19 godina i slikana na plaži)
Olovkom nacrtajte crnu strelicu:

Na njega nanesite mousse sjena. Bilo je teško uhvatiti sav sjaj mojim sapunicom


Ogromna prednost mousse-sjenila je u tome što se mogu aplicirati i sušiti sjene apsolutno neprimjetno. Imam ovaj Artdeco svjetlosni ton ispod obrve i crni Relui do vanjskog ugla:


Izrađujemo obrve s sjenama i gelom, nanosimo maskaru u nekoliko slojeva:

Nekoliko fotografija iz daleka:


Na usnama sam stavila sjajan sjaj ruža za usne, također Bell, pisala je o njoj ranije ovdje:

I evo rezultata:Iskri, budi sretan!
Hvala na pažnji, Julia

Pogledajte video: Makeup tutorial. Brza i efektna sminka Liner,Lashes&Lips (Ožujak 2020).

Loading...