Blogovi

Recenzije maskara za volumen Vivienne Sabo Cabaret

Napokon sam skupio hrabrosti i fotografirao svoje lešine.

Budući da me početne karakteristike trepavica osobno ne impresioniraju, nisam uvijek u ludoj potrazi za istom maskarom, ali često je isprobavam i rijetko se zaustavim na jednoj stvari. A karakteristike su sljedeće: ne predugo, ne previše debelo, ne previše tamno i također ravno poput štapića (vrlo ih je teško uviti, ali nisam ih uspio uviti više od 5 minuta. Ali pokušao sam objaviti proizvode radi praktičnosti) , Općenito, ništa izvanredne (na dobar način, barem) trepavice. Evo potvrde:
Općenito, evo što sam skupila šest mjeseci:
postskriptum Unaprijed se ispričavam zbog ne najtačnijih slika, teško je ukloniti trepavice s ruku, znate.
Loreal Teleskopska čađa 01 Maskara za dramatičan učinak s dubokom, ugljenom crnom bojom.
Mnogi su upoznati s ovom maskarom, pa i ja sam tu: čitajući pohvalne recenzije, potrčao sam za njom. Iako je u meni bilo sumnje, jer sam takve maskare imao prije otprilike 5 godina, a tada mi se nije svidjela. Ali imam mekanu mrlju od sitnih gumenih četkica, dakle, pomislila sam, možda se od tada sve promijenilo - i sama maskara i moji kriteriji. Jao i oh, čudo se nije dogodilo.
Evo je, prekrasna četkica:
Volim tvrde četke jer obično se dobro boje i odvajaju moje (također prilično ukočene) trepavice. Ali s ovim je sve drugačije. Prva 3 (riječima: TRI! Je li konačno u redu?), Maskara se uopće nije slikala. dobro, to jest val četkice pretvorio je trepavice u jednu gustu trepavicu ispunjenu maskarom. Istovremeno je raspršivač trupa dobar, a na njemu nema ugrušaka boje. Ali općenito, bilo ih je nemoguće nositi na trepavicama. Stavio sam je u daleku kutiju, izvadio je nakon gotovo 4 mjeseca slučajno i rezultat je u principu bio bolji.
Istina, nisam vidjela nikakve megadimenzije, trepavice su, naravno, malo oslijepljene, ali prihvatljive. Pa, to je u redu, ali moje oči su počele curiti iz nje. Unatoč činjenici da su moje oči same po sebi osjetljive, ali ovo je prva maskara od koje sam dobila takvu reakciju. U skladu s tim, ne mogu reći što je s palcem trupa i nikad nisam imao priliku hodati s tim.
Ocjena: 3- Alergije su moji osobni problemi, ali čak i osim ovoga, prvi put sam imao takve plesove s maskarom. U principu, nakon što sam maskara postala "ništa slično", zato sam stavila 3.
Stage maskara za volumen.Vivienne sabo kabare.
Naravno, nisam mogao ne brinuti se o leševima sunca. Prvo sam probao Femme Fatale, ali tamo nisam primijetio ništa čudno i odlučio sam isprobati Cabaret. Štoviše, ovdje je četkica također mala i gumena.
Evo se takav podvala na ovoj četkici taloži. I evo rezultata:
Kao što vidite, sve je pristojno u jednom sloju, ali beskorisno je nositi maskaru u jednom sloju - moji izravni štapići jednostavno neće biti vidljivi. Pa, u dva sloja ... ljepljive, "suhe" trepavice i općenito neki ne baš ugodan osjećaj na trepavicama. I ova je boca stavljena u moju ladicu, pa mi je teško procijeniti čarapu. Dobro se ispire.
Ocjena: 3 Općenito nije najgora opcija, ali iz nekih razloga mi se nije svidjelo na trepavicama, nešto u tome nije bilo u redu.
Vivenne Sabo Eventailliste, Maskara s trostrukim učinkom.
Od tri testirana sunčana trupa, najviše mi se svidio ovaj. Ima tako malu četku od hrpe
Lako je i prikladno slikati, unatoč hrpi (dobro, teško mi je s tim). Za ovaj trup imam posebne prigovore, općenito, nema. A konzistencija je dobra, umjereno gusta krema, dobro se nosi, ne betonira trepavice, ne osjeti se pred očima. Nije vodootporan i, u principu, nije super-mjerljiv. Za mene je to više plus - lakše se pere, a više nego radnog dana rijetko mi je potrebna maskara. Ne ruši se, iako sam ljubitelj trljanja očiju, tako se i kod mene događa. A evo kako izgleda:
U jednom sloju, opet, potpuno prirodni luk. Djevojke s prirodno lijepim trepavicama, mislim, cijenile bi. A meni kao mrtvom peradi. Glasnoća je također prisutna, vrlo dobra. Izduženje je tako normalno, normalno.
Ocjena: 4 Bez entuzijazma, ali sasvim normalna radna opcija.
Volumetrijska maskara Eva Nova generacija Hi Tech
Lovio sam ovu maskaru, jer u Ukrajini ova marka nije zastupljena. Pa, i kad sam našao postolje sa starom kolekcijom ("isto, samo u novom dizajnu" nisam htio kupiti, znamo što se "isto" događa), tada je ostala samo maskara u boji. Zašto sam bio povučen da uzmem zeleni, ne znam, pa, imam ga.
Hrpa čekinja, prilično velika, ali nisam imao problema s nanošenjem njene maskare.
U svakom pogledu zadovoljavam tintom: dobra je na trepavicama, kako u trošenju, tako i pri pranju. Iako ne daje puno izduljenja, daje dobar, lijep volumen:
Ponekad me zelena boja ne smeta, ponekad mi smeta, ovisno o tome što obući (uključujući i oči). Ako želite crnu boju, onda na vrh stavim još jedan sloj VS Eventailliste i, vrlo zadovoljan, idem i sam. To izgleda ovako:
Možda je za neke to malo previše, ali za mene je to sasvim u redu - volim šminku bez ičega, u ovom slučaju moram jako dobro hodati na trepavicama kako bi mi se oči isticale. A čak mi ni dva sloja često ne čine vremenske prilike.
Ocjena: 5- Ipak me boja malo muči. Inače sam zadovoljna s tintom, želim je u crnoj boji)).
Količina maskare Essence Volim Extreme
Doista mi se sviđa Essenceov dizajn ove serije, tako da, naravno, nisam mogao proći. Ali meni se ova maskara uopće nije svidjela. Prvo, umjesto četkice ima zapisnik:
Veća je od Eveinog četkica i više od svih četkica od maskare koje sam imala. Bilo bi u redu, ali ima neravnomjernu pokrivenost vilima (gdje je kraća, gdje je duža), a teško je na nju staviti kako uopće ne bi razmazao cijelu kapku. Maskara je dosta gusta, trepavice se lijepe zajedno s prvim potezom. Uvjerite se sami:
Budite ... pauci, kvržice, cijelo oko u boji ... Pa čak i uz sve to i raspada se.
Ocjena: 1. A onda zbog lijepog dizajna.
maskara Esca maskara maksimalne definicije
Isprobavši dva leša Essencea, već sam mislio da lešine imaju slabo mjesto. Naišla sam na pregled ove maskare i vidjevši četku shvatila sam da mi treba ova maskara. Ponavljam, volim ove - gumene, male, tvrde:
Maskara ima dobru formulu - nije jako tekuća, ali nije gusta, ne formira grudice, ne teži na trepavicama. Dakle, ne isušuje se vrlo brzo, ali za mene je to više plus - prikladnije je nanijeti drugi sloj. Tijekom dana ne raspada se, lako se ispire.
Međutim, ovu maskaru ne bih nazvao voluminoznom - volumen nije baš izrazit, ali nisam voljan za volumenom. Ali duljina daje dobro i dobro dijeli. Zadovoljna sam ovom maskarom.
Ocjena: 5- Za ne baš dobar iznos.
Nadam se da je netko bio od pomoći. Sada, napokon, možete izbaciti tri trupa čista srca (teleskopski, kabare, volim rock), inače ne volim smeće))
postskriptum Želim vas podsjetiti da se naši kriteriji za ocjenu maskara ne podudaraju))

Pogledajte video: OMG! THIS IS THE BEST MASCARA I'VE EVER USED! EVER!!!! (Listopad 2019).

Loading...