Blogovi

Guerlain Kiss Kiss biserni sjaj

Pozdrav, cure!
Danas ću vam pokazati zanimljivo apsolutno ljetno puhanje, koje se sastoji od noviteta krem ​​sjene ovog ljeta 1 Couleur sjaj za oči Dior # 750 Sunset i nešto stariji brat Guerlain Kiss Kiss biserni sjaj # 849 Frizzy Mango
Koga briga, dobrodošli!

Započnimo s vijestima ovog ljeta koje nam je predstavila House of Dior - krem ​​sjenilo Dior 1 Couleur sjaj za oči u sjeni # 750 Sunset.
Sjene su zatvorene u prikladnom kompaktnom kućištu, manjih dimenzija od cijevi sjajila za usne:
Postoji i spužva:
Na ruku:
pero:

I onda stavim deblji:

Dakle, moje mišljenje je: Nijanse nježnog breskve nijanse s uključenjem zlatno-ružičaste svjetlucave, tekstura očiju je osjetljiva, kremasta. Ima blagi kemijski miris, ali već sam se navikao na kremne sjene nesimpatično (za mene Chanel miriše općenito "tihi užas"). Sjene se lako nanose i raspoređuju preko trepavica i smrzavaju se vrlo brzo (vrlo!), Pa je trebate brzo četkati. Kada se nanese u prvih nekoliko sekundi, osjeti se lagana hladnoća. Držite se savršeno. Apsolutno ne klizite dolje. Volim ih nanositi u prozirnom sloju, gotovo da ima nagovještaja boje i sjaja. Sijem prstom, brzo i povoljno. Ne odgovara mi što gušće nanosim, jer zasićenija boja breskve izgleda čudno na mom još ne preplanulom licu, tako da, snježnobijela, uzmimo u obzir tu činjenicu, ali ova je nijansa savršena za tamnoputu. Nakon što se sjene stvrdnu, svjetlucav se ne razmazuje i ne širi po cijelom licu (također plus). Oni, naravno, prekrasno izgledaju na suncu. Na suncu vidim zlatni svjetlucav, ružičasti treperi u sjeni. Definitivno - ovo je zanimljiv proizvod za ljeto, sunce, plažu (također su vodootporni, ali uklanjaju se uobičajenim sredstvima za pranje). Kao, ali bez fanatizma, ipak mi je nedostajala boja, malo ni moja nijansa.
trošak: sa popustima od 35 dolara.
procjena: 5
A sada je red i na drugom sudioniku u udarcu - Guerlain Kiss Kiss biserni sjaj # 849 Frizzy Mangošto se čudesno uklapa u cjelokupnu sliku.Moje mišljenje: Sjaj nježne breskve-koraljne nijanse, sadrži i najmanji zlatni svjetlucav. Sve karakteristike ovog sjaja identične su sa ostalim sjajevima iz ove linije. Ukusna aroma, lagana tekstura, umjereno ljepljiva, postojana. Prvih par sati izgleda u izvornom obliku, zatim boja malo izblijedje, ali sjaj sjedi na istom mjestu na kojem je sjedio. Danas su s njim prošla 4 sata i imao je prekrasan pogled. Shimmer se ne osjeti na usnama, ne kotrlja se.
trošak: oko 40 dolara
Ocjenjivanje: 5+
Ja ću dodati još jednu fotografiju cijele slike da oblikujem cjelokupnu sliku:

Šminka je uključivala:

To je sve.
Hvala na pažnji. Ako imate pitanja, pitajte, odgovorit ću sa zadovoljstvom.
Julia.
Djevojke na vama

Loading...