Blogovi

Recenzije Lumene Beauty Base sjenila za oči

Dugo, dugo vremena tražio sam ovu bazu, već sam je uspio zavoljeti u odsutnosti, gledajući njegov učinak, a onda sam je vidio u trgovini i bez oklijevanja kupio.
Do sada nisam toliko upoznat s bazama podataka, imao sam ih malo, ali ipak želim podijeliti svoje mišljenje.Evo ga mala cjevčica
Sve što tražim od baze je postojanost i zasićenost sjena.
Usput, prije nego što sam Lumen želio kupiti NYX bazu, upravo sam naručivao na jednoj web stranici, ali ona nije bila dostupna, bila sam jako uznemirena. Ali tada sam nekako naišao na negativne kritike o njoj, a sad mislim hoće li požaliti ili ne što nisam dobio. Htio sam isprobati mnogo različitih baza podataka i zaustaviti se na jednoj. Nažalost, to će se uskoro ostvariti, jer u našem gradu tek smo nedavno čuli za bazu za sjene I nisu posebno u trgovinama. A takve poznate baze kao što su Art Deco, Mac, NYX nisu na prodaju u našoj Letual.
Odustajem od teme ... Dakle, treba mi upornost i zasićenost. Uza sve to, ova se baza nosi s praskom.
Što mi se kod nje najviše sviđa:
- Pakiranje (kako je cool kada ne morate gurati prst u teglu!)
- Konzistencija (nije tvrda plastelina, na primjer Vivienne Szabo)
- Cijena
- Akcija (sjene ostaju s njom duže vrijeme, maksimum koliko sam mogao provjeriti - 14 sati, ništa se nije poskliznulo; daje zasićenost, pokazat ću to primjerima)
Dopustite da vam pokažem primjer Flormar sjene, koje nisu vrlo uočljive bez baze:

gumiran:

I druge sjene (možda ću o njima pisati u zasebnom postu, ovo je nešto, a ne sjene):

Općenito, vrlo sam zadovoljan ovom bazom, sviđa mi se njen učinak, omjer cijene i kvalitete mi potpuno odgovara, čak i ne znam hoću li isprobati druge. Iako je pokušati nešto novo uvijek je zanimljivo!
cijena: oko 200 rub
Period ispitivanja: više od šest mjeseci
Ocjenjivanje: 5 (više i ništa za željeti)

Pogledajte video: Maquillaje con Labios Rojo Oscuro "Spanish Beauty" Tutorial by FSandMe (Siječanj 2020).

Loading...