Blogovi

Recenzije Givenchy Le Prisme Yeux Quatuor sjenilo za sjenilo

Te sjene su mi jako drage jer su me slikale za "trudnu" fotošop) Bilo je to nezaboravno vrijeme ... Nježno trepereće svjetlosne nijanse kada se nanose nalikuju marshmallows.


Četiri sjenila za oči Givenchy Le Prisme Yeux Quatuor # 71


mišljenje: Usprkos shemi boja, suzne oči nisu djelovale tijekom "trudničkog" foto-snimanja - šminka je ispala mirna i meka, mada bih i sama slikala vjerojatno bih nešto napravila (fotografija je snimljena 3 tjedna prije isporuke, još uvijek sam "obrušena" 30 kg).Za sebe nazivam boje ove palete ovako:
1 - ružičasta, s najmanjim svjetlucavima
2 - opasna malina, s nešto osvjetljenja - bordo
3 - boja umotanih latica ruže, osjetljiva u paleti, ali složena - barem prema meni - za korištenje pred očima
4 - najlakši pastelni šljokica, čija je osnova nježna bež boja, pri hlađenju postaje prozirna pjenušava
Boje 1 i 4 su savršene, čak i ja mogu lako napraviti jednostavan i diskretan make-up, dnevni, smiren, osvježavajući izgled. Ali 2 i 3 su kapriciozni, najbolji prijatelji suznih očiju) Stoga ih jedva koristim, osim što s bojom 3, "osušena ruža" nijansira malo vanjski kut oka. Ali ipak, shema boja sjenki vrlo je pogodna za jednu od mojih najdražih haljina, protiv koje je fotografija snimljena.
Tekstura sjena je meka, svilenkasta, sjaj je najmanji i zato vrlo nježno "brušenje". Sjajne čestice prisutne su u svim bojama palete, osim opasnog grimiznog - jedini je mat. Sjene se lako miješaju i dobro se drže stoljećima. Barem su preživjeli od snimanja kada je vrućina bila vani ispod +37!Pred mojim očimaPeriod ispitivanja: 1 godina i 1 mjesec)
Ocjenjivanje: 5
Procijenjeni trošak: 45 eura
Obožavam ove sjene za "marshmallows" 1 i 4 nijanse, za svilenost i za sjećanje ...

Pogledajte video: #HGSTATUS Givenchy Beauty Prisme Libre Loose Powder Review (Siječanj 2020).

Loading...