Blogovi

Kremasto nježnost na noktima

Budući da sam bio u trgovini i odabrao sljedeću seriju lakova za ljeto, zgrabio sam ovaj. Zapravo me ova nijansa nije baš privukla, uzeo sam je samo "za društvo" s ostalima, misleći "Pa, neka bude ..."
Dolazeći kući i isprobavši sve nove dobrote, zaljubio sam se u ovu! "Kremasto nježnost!" -to je sa mnom povezana ova nijansa.
Revolline lak za nokte s kalcijem br. 19
Detaljno mišljenje: Još u školskim danima imala sam lakove ove marke, a koliko se sjećam, uopće nisu bili loši. Stoga, naišvši na široki asortiman u trgovini, oči mi se proširile. Uzeo sam nekoliko komada, uključujući svog heroja.
Lak se nanosi lako, ne strši se, čak i ako negdje opet poželite kistom i pojave se pruge, tada se lak odmah širi preko nokta. Četkica je za mene udobna, umjereno široka, elastična, a ja sam iskrivljena, uspjela sam pažljivo obojiti nokte, bez bojenja kutikule! Suši se vrlo brzo, za otprilike 10 minuta, dovoljan je jedan sloj. U njemu je pronađen samo jedan minus - nemoguće je primijeniti vrh. Imam "Smart Enamel" i kad se nanese, pojavljuju se pruge, ali za mene to nije bilo katastrofalno, jer se lak dva dana tiho nosi (za mene je to već postignuće, jer već sljedeći dan imam sve lakove bez vrhnja oguliti rubove, s vrhom traje 3 dana). I sve to za smiješnu cijenu!
Boja laka je mat, bez i najmanjeg svjetlucava. Nježno ružičasta, ali prilično zasićena, iako ne blještava. Općenito, dok mi je ovo najdraže
Swatch:
dnevna svjetlost
na suncu


bljeskalica
cijena: 25 rub
Ocjenjivanje:5

Pogledajte video: POMOĆ KOD KOŽE SKLONE SVRBEŽU: KUPKA KOJA POMAŽE (Siječanj 2020).

Loading...