Blogovi

Lcf: Krema za usne 07 i Lipgloss 8

Možda su svi stanovnici više ili manje velikih gradova Ukrajine svjesni postojanja mreže EVA prodavaonica, čiji raspon pokriva kozmetiku za mase i srednju klasu, u rasponu od kemikalija za kućanstvo do parfema. Kao i mnoge slične mreže, nedavno je i EVA počeo proizvoditi "svoju" kozmetiku. Ako je vjerovati informacijama s njihove web stranice, sve je počelo prošle godine, kada je puštena linija vrlo povoljnih lakova za nokte koji su, začudo, prilično brzo osvojili ljubav mnogih kupaca. I ove godine asortiman je proširen, a sada možete kupiti ne samo lakove, već i ruževe, sjajila, maskare i olovke za oči i usne. Brend se zove LCF, a danas ću govoriti o ružu i sjaju ove marke.

LCF - (L 'institut de Cosmetologie de France) - ako vjerujete. site, ovo je jedan od francuskih laboratorija koji proizvodi sirovine za poznati kosmos. marke. Naravno, opis je vrlo blatnjav i maglovit, pogotovo što se više nije moglo naći informacija o ovom institutu, a na ambalaži u stupcu proizvođač je naveden kao neki ukrajinski ured. Ali, ipak, odlučila sam probati o kakvoj se životinji radi (na kraju krajeva, to može biti prilično dobra kozmetika, a iz kategorije je izuzetno jeftina, poput iste Art Visage, na primjer). No o tome što prvo privlači pažnju, najvjerojatnije ste već pogodili. Naravno, ovo je dizajn koji je hrabro ukraden od Givenchija.

Iako, imaju svoj letak, brendirani. Ono što mi se u početku svidjelo je hermetički zatvoreno pakiranje na svakom proizvodu, koje daje stopostotno jamstvo da se prije nitko nije popeo na moj sjaj i ruž. Pored toga, svi natpisi / naljepnice oblikovani su na ovom vanjskom filmu, a same cijevi su savršeno čiste, sadrže samo broj logotipa i sjenila (ovo mi se posebno svidjelo, jer ne mogu podnijeti da odvojim hrpu prodajnih naljepnica s ambalaže). Pa, vrijedi primijetiti prilično dobro stajanje sa svim testerima na Evi.
S imenima je, naravno, sve minimalistički, da vide, odlučili su ne izmišljati ništa novo.
Krema za usne 07 LCF

Začudo, imali su prilično puno ruževa, otprilike dvije desetine, ako ne i više. Na cilju, krema ili svjetlucavi sjaj. Zapravo su mi se mnoge nijanse činile vrlo slične, posebno gole. Od svih njih mi se najviše svidio broj 07 koji mi se prilikom testiranja u trgovini činio pomalo ružičastim.

Stvarnost se pokazala ne tako šarenom i nema govora o ružičastoj boji, ruž je jasno bež i smeđi. U isto vrijeme, kad sam napravio swatch na ruci, nijansa mi se opet učinila ružičastom (imam glitches, zar ne?).

Tekstura ruža za usne je kremasta, lagana, nije masna, nije ljepljiva, ne isušuje usne i ne lijepi se s kitom. Nešto me podsjetilo na Art Deco krem ​​ruž, iako miriše ne baš ugodno kao njemački. Usput, miris se u početku čini čudnim, iako se s vremenom naviknete.
(na fotografiji s lijeve strane je sjaj, o kojem dolje):

Usne bez ičega:

S ružem:

U čarapi ruž nije kapriciozan: piling ne naglašava, omekšava i zaglađuje usne, ne širi se. Ne razlikuje se u posebnoj otpornosti, 2-3 sata i ruž praktički nestaje. Ne klizi u bijelu traku, čak i ako puno govorite (što je za mene plus, jer često moram nekoliko sati voditi nastavu i stalno razgovarati).

Vrlo dobar ruž za usne po više nego skromnoj cijeni. Čak i nekako čudno. Iskreno, u posljednje vrijeme sam bio na gubitku da dam adekvatnu ocjenu za takve jeftine proizvode. S druge strane, ako ovaj ruž usporedite s Rimmel Lasting Finish od Kate ruž za usne, ovaj se mnogo bolje ponaša s vrlo sličnom nijansom.
cijena: ~ 20 UAH
Ocjenjivanje: 5-
Period ispitivanja: 2 tjedna
Lipgloss 8 LCF

Iskreno, ne volim sjajila za usne. Ne sviđaju mi ​​se ni s teksturom ni sa izrazom na usnama. Ali gledajući kroz postolje, oko nekako uhvati upravo za taj sjaj. A budući da košta peni, odlučio sam ga probati.

Sjaj nije jako velik, ima vrlo uredno i kompaktno pakiranje. Aplikator je standardno pahuljast, iako je mali. Ili je sjaj previše gust, ili je spužva nesavršena, ali da bih nadoknadila usne, treba mi 3-4 puta da dobijem sjaj iz cijevi.

Sam sjaj ne može se pohvaliti ugodnim mirisom, nekako je previše specifičan za njega. Ne mogu reći da je to potpuno odbojno, ali i teško nazvati ugodnim. Tekstura je gusta i viskozna. Crveni nijansa i zlatne iskre koje su vidljive u cijevi i swatchu na ruci nestaju na usnama, ostavljajući samo sjaj. Istovremeno, sjaj nije vulgarno sjajan, već je osjetljiv, što daje efekt "mokrih usana".

I to je, možda, njegov najveći plus, barem za mene. Ovaj sjaj je dobar prema nijansama, sprečava isušivanje usana. Osim toga, bio sam izuzetno iznenađen postojanošću ovog sjaja koji traje najmanje 4 sata, što je po mom mišljenju dosta za ovu vrstu proizvoda.

Začudo, već dva tjedna koristim ovaj sjaj gotovo stalno, unatoč činjenici da sam i prije uvijek bio skeptičan prema njima.
cijena: 18 UAH
Ocjenjivanje: 5-
Period ispitivanja: 2 tjedna
To je bilo moje poznanstvo s francuskim Institutom za kozmetologiju ukrajinske poplave. Neću reći da sam divno oduševljena tim sredstvima, ali nisu mi izazvali nikakav negativ. Kvaliteta je vrlo dobra, unatoč / usprkos cijeni. I nemojte to reći, ali ambalaža me čini sretnom, ovi smiješni dlana i lišća ne mogu vas ostaviti ravnodušnima.

Pogledajte video: LCM & HCF एक ह Trick स. Effective Study (Travanj 2020).

Loading...