Blogovi

Tonalna tekućina Kiotis Paris, nijansa Perle Naturelle - dodala je fotografiju teksture

Kiotis Paris Tone Fluid Perle Naturelle


Dobar dan, danas želim vam reći o tonalnoj tekućini tvrtke KIOTIS Pariz. U početku sam se upoznao s njihovim gelom za tuširanje - Life Force, i vjerujte mi, to je samo bajka, ali o tome neki drugi put ... I tako sam, kao poklon za Novu godinu, od svoje djevojke dobio komplet kozmetike na kojem je bio i heroj moje priče. Bilo je upakirano u prilično bordo kutiju na kojoj je naljepljena naljepnica na ruskom (jer je unutar upute samo na francuskom) - postojani temelj, nijansa od prirodnih bisera ... i nešto drugo

Kao što vidite, staklenka je skromna, nijansa je naznačena na dnu, da je tekućina i kapaciteta 30 ml. Raspršivač je prikladan, ali poklopac ... bolje je reći kapu ... prozirno, čvrsto se drži, ali nekako je smiješno.
Ovaj temelj izrađen je na osnovi esencijalnih ulja, kao i ostala kozmetika ove marke. Nažalost, ne mogu navesti sastav jer prvog dana kad je ambalaža otišla u smeće ... Ali vjerujte mi, osjetit ćete je na uljima čim je stavite na lice - na to ukazuju njena mekoća, sjaj i miris ... A sada, pojedinačno:
- mekoća, nježnost, srednja gustoća - vrlo se lako i ravnomjerno nanosi;
-sina- kad se nanese lice sjaji kao da je u ulju, ali to traje doslovno minutu, brzo se smanjuje i lice postaje tmurno;
-smelo- specifično, ugodno, ali već u drugoj minuti čini se da vam je dosadilo, nakon nekoliko minuta će nestati ... ili ćete se samo naviknuti))
A sada prijeđimo na fotografiju:
Ne bojte se gola lica, ponekad mu se to dogodi, ali možete vidjeti kako tonalitet skriva razne nedostatke

Sada je lice doslovno 3-5 minuta nakon primjene KIOTISA:

Kao što vidite, na uljnom sjaju nema ni traga, ton lica je izblijedio, ali slabosti su bile skrivene - za to su nam potrebna čvršća sredstva, ne začepljuju pore (mada to možda nisam primijetila, jer to rijetko koristim, prebacila sam se na puder) piling ne naglašava. I što je najvažnije - nije vidljivo na licu, sjedi baš fino! (Možda zbog kvalitete fotografije, a ne zbog moje nijanse to nije preneseno).
I posljednje, ali ne najmanje bitno, isplativa, trajnost - meni je to dovoljno za cijeli radni dan.
Dodati ću fotografiju teksture na ruci, kao što je obećano:
iscijeđen 1 grašak

sljedeća fotografija prikazuje kako počinje teći


Sad ga razmažem - vidi se masni sjaj

sekundi nakon 10-15 sjaja postaje manje

i nakon još 20 sekundi
Kao što vidite, tekućina sjeda vrlo brzo ... Prošlo je 10 minuta, uređujem ovaj post i apsolutno se ne vidi na ruci, osim što je razlika u boji moje ruke)) i tada nije velika, prilagodio sam se ...
Razdoblje testiranja je 6 mjeseci.Cijena u internetskoj trgovini je 800 rubalja.
Moja ocjena: 5- (dobro, ali nisam se zaljubila u njega).

Loading...