Blogovi

Oko Iris - Orlane Autour de l'Iris

Puni naziv parfema: Orlane Autour de l'Iris
pogled:
Opis proizvođača i piramide: Miris Autour de l'Iris Orlane ("Orlan. Oko irisa") dio je nove kolekcije Les bouquet, d'Orlane. Razvijena od strane parfimera Enrico Scartezzini, ova meka kremasta aroma skupine cvijeta-aldehida otvara se notama đumbira, bergamota, mandarine, aldehida i bršljana. Note srca predstavljene su šarenicom, anđelom i klinčićima. Mirisni vlak sastavljen od nota vetivera i mošusa.
Ovaj miris lako prepoznate po slici irisa cvijeta na prozirnoj bočici ispunjenoj do vrha mirisnim, laganim lila parfemima.
Detaljno mišljenje: Još jednom, kopile u šumi iz aure svježe-zelene-cvjetne-stvarne-genijalne, odjednom sam odlučio da želim parfem koji je što bliži ovome ... pa, barem malo. Zadržite ovu auru i živite 5 radnih dana u gradu pod ovom halom ... I kupio sam sebi Orlane Autour de l'Iris.
Vrlo lijepa! Uronite u nju kao u buket plavih šarenica ... to je u buketu, u zelenim elastičnim dugim lišćem ... omotava plavo-zelenu arišanu auru, mirnu i s namjerom - za mene. Živi ne za sebe - za mene je aroma altruist, uzeo je improvizirani parfem i dao mi buket mog omiljenog cvijeća. Zato mu kažem: "Oh, hvala, tako je neočekivano i lijepo!"
Uporno .... Po cijele dane samo ga prisluškujem okrećući glavu ... vrlo osjetljiva izmaglica mokrih šarenica prati me od jutra do kasno u noć ... Za mene je mono miris šarenica gotovo mono, ali nije ravan, ali pravi je, izrezan iz prednjeg vrta u blizini moje kuće iz djetinjstva. Ne želim ništa drugo!
Još uvijek (činilo mi se da je to tema i zadovoljstvo), miris me podsjetio na sliku umjetnika, praktički mog vršnjaka Ivana Slavinskog, ovog:
Čuo sam svoju voljenu Vrubel, ali ne nesrećnu - već, naprotiv, ispunjen srećom. Dakle, genijalci sada žive u Rusiji. Dahnite - ovdje je miris irisa ...
cijena: 50 ml 2200 rub, sada na Jagode 993 rub

Loading...