Blogovi

Lukovi za lakove za nokte Ciate: talent scout 070, šljiva šećera 080, cupcake kraljica 011

Treba samo pogledati "lukove", jer razumijete da sve što je bilo "prije" treba hitno sakriti u policama i ne pokazati nikome.
Bila je to ljubav na prvi pogled, djevojački dizajn nije me ostavio na miru i odmah sam naručio tri uzorka francuskih omota.

Ciate, poput prave Francuskinje, privlači prvi izgled. Naravno, u mreži su mi se činile vrlo velike zapremine, ali zapravo u mojoj ruci leži vrlo krhka bočica s volumenom 13,5 ml.
Dva laka od 3 savršeno se uklapaju i već u jednom sloju pokazuju boju jednaku intenzitetu s bojom u pakiranju.
Ciate lonci za boje talent izviđač 070
Zasićena ljubičasta boja, boja južne zore. Nema smisla opisivati ​​ove lakove i njihove boje za mene, postala sam entuzijastalan obožavatelj tvrtke i svi su lijepi. Ne znam, nemam dovoljno lukova ili sam se sjetio svog djetinjstva, ali ovi lakovi su stvoreni da pruže dobro raspoloženje.

Ocjena: 5+
Cijena: 7,5 do 9 kilograma
Ciate posude za šećernu šljivu 080
Nježna nijansa lavande, smatra se da se teško nanosi prvenstveno jer prvi sloj daje pruge, ali drugi ispravlja situaciju.

Ocjena: 5
Cijena: 7,5 do 9 kilograma

Ciate posude za bojice cupcake kraljica 011
Dolly roza matična boja. Ovaj lak daje rukama nijansu preplanulog tena. Njegov je element ljeto, prskanje šampanjca, koktel haljine i ugodni lagani razgovori.

Ocjena: 5+
Cijena: 7,5 do 9 kilograma
Na kraju pregleda bih želio dodati nekoliko riječi o četkici, dugoj udobnoj ručici, ali sam "četkica" je srednje veličine, za mene je nešto tanka, pomalo slična Chaneli četkici, samo što je ručka duža i prikladnija. Lakovi se suše dovoljno brzo, sušenjem za 3 minute, bez oko 5-7 minuta po sloju. Sve tri nijanse žive na noktima oko 3 dana. Usput, ružičasta na fotografijama nije prva svježina, ovdje je premaz malo više od 3 dana. Lak se lako i lako distribuira na nokatnoj ploči. Kod mene se kod kutikule ne dobijaju sasvim jednaki rubovi, ali ovo je stvar navike za četkice srednje veličine, poznavalac sam Diorovih "lopatica". Nakon nekog vremena, ove mrlje od manikure mogu se lako popraviti bez pribjegavanja olovkama za korekciju.
Hvala na pažnji!
Masha.

Loading...