Blogovi

Clinique Color Surge paleta sjenila od Cliniquea zaljubila se u boju

Volim kupiti poklon setove kozmetike, jer oni daju priliku isprobati nekoliko proizvoda odjednom i iznijeti prilično cjelovito osobno mišljenje o određenoj marki. Osim toga, tamo se susreću divni primjerci, poput, primjerice, junakinje današnjeg posta - paleta za šminkanje očiju CLINIQUE paleta sjenila u boji Surge.

A evo i samog kompleta u kojem je bila ta paleta.
set KLINIK Zaljubiti se u boju kupljena je u Parizu (stoga za mene ima sentimentalnu vrijednost) i sastoji se od:
- Maskare za duljinu i volumen trepavica Maskara visokog učinka u sjeni # 01 Crna. Volumen 7 ml.
- Trajni sjaj za usne Duga posljednja sjajna odjeća SPF 15 u hladu # 04 Zalazak sunca. Volumen 6 ml.
- hidratantni balzam za usne Superbalm hidratantni sjaj hlad # 09 Ribizla. Volumen 5 ml.
- Dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke za oči i usne Iskoristite slobodni dan za uklanjanje šminke za kapke, trepavice i usne, Volumen 50 ml.
(O prednostima i nedostacima gore navedena 4 proizvoda na kozmetičarki napisali smo dovoljno recenzija, tako da neću slikati.
Zapravo nije riječ o njima. )
- Ružičasta kozmetička torba, unutra ima isti cvjetni otisak kao na kutiji.
- Palete Paleta sjenila u boji Surge koji uključuje 5 nijansi sjenila i eyelinera. Više o njoj.
Detaljno mišljenje:
Sviđa mi se dizajn ogledala gornjeg pokrova palete - jednostavan i elegantan. Unatoč otiscima prstiju, lijepo je držati ga u rukama. Otvara se lako - kad pritisnete ravni gumb, ništa ne prijeti noktima!

Iznutra je paleta bijela, na gornjem poklopcu se nalazi veliko ogledalo po cijeloj širini kutije, koje je preklopljeno za 180 stupnjeva. I dvije dvostrane četkice za sunđere, ugodne i mekane na dodir. Ne volim koristiti takve kratke, ali negdje na putovanju, na putu će vam oni možda dobro doći.

U paleti se nalazi upute s shematskom slikom i brojem nijansi, kao i dvije mogućnosti šminkanja očiju.
(Na fotografiji: dijagram i upute s lijeve strane, paleta i kozmetička torba s desne strane).
I tako, u paleti CLINIQUE paleta sjenila u boji Surge uključuje:
1. Super svjetlucava sjenka za oči Colour Surge Eye Shadow Super Shimmer u hladu „Zora”.
Sjaj je vrlo fin, tekstura meka, umjereno "masna". Boja šampanjca, rekao bih. Ova nijansa se može kupiti zasebno, to je sjena "odnushka" CLINIQUE Colour Surge Eye Shadow Super Shimmer "Daybreak", Proizvođač ga povezuje s gamutom od blijedog zlata. Sjaji se vrlo lijepo pred našim očima i stvara prirodne nijanse. Može biti osnova za mnoge šminke, univerzalne.
2. Super svjetlucava sjenka za oči Colour Surge Eye Shadow Super Shimmer u hladu "Strike it Rich".
Ovdje je svjetlucavo veće, možete razlikovati pojedine šljokice. Nazovimo boju - narančasto zlato. Od čitave palete, ovu je najteže zauvijek položiti. To je i "odnushka" CLINIQUE sjenilo s istim imenom. Proizvođač ga karakterizira kao "biserno sjajno zlato visokog biserija" (moj prijevod).
3. Soft-shimmer sjenilo Meko svjetlucavo sjenilo za oči od prenapona u boji u hladu "Tamnosmeđa nijansa poput Like Mink Duo".
Tamno smeđe boje sa zlatnim iskricama. Ovo je tamna nijansa dviju sjenki CLINIQUE Colour Surge Eye Shadow Duo "Like Mink".
4. Super svjetlucava sjenka za oči Colour Surge Eye Shadow Super Shimmer u hladu "Ljubičasta nijansa od Beach Plum Duo".
Ljubičasto-ljubičasta, kao da je malo s bisernom i zlatnom iskrom. Riječ je o ljubičastoj nijansi dviju sjenki CLINIQUE Colour Surge Eye Shadow Duo "Beach Plum".
5. Soft-shimmer sjenilo Meko svjetlucavo sjenilo za oči od prenapona u boji u hladu "Svjetlija nijansa Lilac Truffle Duo".
Iste meke sjene s vrlo malim svjetlucavima kao prve. Ovo je svijetla nijansa dviju sjenki CLINIQUE Colour Surge Eye Shadow Duo „Lilac Truffle“. Svjetlo lila s tjelesnim podtonom. Najljepša i najzasićenija boja.
6. Kremni eyeliner CLINIQUE kremni oblik za očis u hladu # 105 Čokoladni sjaj.
Olovka bogato smeđa s iskričavim bojama "crvenog zlata". Ima meku, kremastu teksturu, ali istovremeno zadivljujuću trajnost. Unatoč „kremastosti“, ne širi se, neće doći do stvaranja nabora pod očima. Bila sam pozitivno impresionirana. Ova olovka je u prodaji u ovoj nijansi. Općenito, ljubiteljima olovaka savjetujem da obrate pažnju na ovaj niz olovaka - vrlo dobar. Postoji u 6 nijansi. Težina: 8g.
Swatch (samo šminka) sjene na ruci. Gornji red s bazom, donji - bez (na bazi, sjene su očito zasićenije).
Izravna sunčeva svjetlost:
Baš na dnevnom svjetlu:
Swatch olovka na ruci. Lijevo - u dnu, desno - bez.

Sada razmotrite 2 predložene mogućnosti šminke:
1. Zaljubite se u golotinje koristeći gole nijanse. Br. 1 (šampanjac) za cijeli kapak. Br. 2 (narančasto zlato) na pokretnom kapku. Br. 3 (tamno smeđa) - pregib i nijansa. Br. 6 smeđa olovka za eyeliner donjeg i gornjeg kapka duž linije rasta trepavica.
Slijedi moj nastup. Nisam šminker, a ovo nije lekcija šminkera. Molim vas, pogledajte fotografiju kao kozmetiku, samo pred mojim očima. Izrađena je za one za koje nije dovoljno procijeniti sjene jednostavno po uzorcima na ruci, već ih je potrebno vidjeti u "djelu". I to je točno, budući da se čak i s bazom na stoljeću ne ponašaju baš najbolje, zasićenost nestaje. Postoje i poteškoće s crtanjem olovke na vrhu sjene.


2. Zaljubiti se u violete koristeći ljubičaste nijanse. Br. 5 (svijetlo lila) za cijeli kapak. Br. 4 (ljubičasto-ljubičasto) na pokretnom kapku. Br. 3 (tamno smeđa) - pregib i nijansa. Br. 6 smeđa olovka za eyeliner donjeg i gornjeg kapka duž linije rasta trepavica.
Ova verzija u mom se performansu pokazala više satenskom nego u zlatnom. Smeđe sjene nisu vidljive (iako jesu).


Da sumiram: Kad se nanesu, sjene gube zasićenost, namočene su na donji kapak i prašinu u kutiji. Za to će im biti upucan jedan bod.
U stvarnosti je slika bolja nego na fotografiji. Obje mogućnosti šminke imaju pravo na postojanje. Osobno mi je u životu ljepše sa smeđe-zlatnom verzijom (iako to ne možete prepoznati na fotografijama). Sjene nemaju mirisa. Stoljećima nemojte kliznuti prema dolje (nošen bazom). Čuvajte u izvornom obliku dok se ne operete.
težina: 4 g
Ocjenjivanje: sjene 4; olovka 5.
Period ispitivanja: U roku od tjedan dana radila sam različite šminke ovom paletom.
cijena: Komplet je kupljen s 15% popusta i koštao je 34 eura.

Pogledajte video: Holiday Clinique Merry & Bright Gift Set Review (Studeni 2019).

Loading...