Blogovi

Missha zaklada "M Signature Dramatic Foundation" 40 ml, SPF 31

Odlučio sam podijeliti svoje dojmove o vrlo uspješnoj kupnji tonalnika i baze za to. Još jednom, temelj je bio gotov i postavilo se pitanje: kupiti isto ili isprobati nešto novo. Čula sam puno o BB kremi, posebno Missha. Pročitao sam knjigu o njima. Odlučio sam se popeti na njihovu stranicu. Ne znam zašto, ali na kraju, ili recenzije o Bibiku nisu bile samo pozitivne, ili sam zbog svog konzervativizma odlučio ostati među fanovima temeljnih krema. Jako mi se svidjela boca za temelje Signature Dramatic Foundation. Doista, ima nešto dramatično u njemu. Općenito, iz ove serije sve su boce, epruvete i ambalaže prizor za upaljene oči. Pa, naručio sam bazu za teret. Iskreno, baza mi se svidjela još više od tonalnika ... :)
Ali sve u redu. Započet ću s osvrtom na Missha fondaciju "M Signature Dramatic Foundation"
Što proizvođač tvrdi:
Lagana i osjetljiva tekstura kreme savršeno leži na koži, skrivajući sve sitne nesavršenosti. Vizualno izjednačava ton, kožu čini baršunastom. Sadrži prirodne sastojke za dubinsku hidrataciju kože. Organski kompleks štiti od negativnih utjecaja okoliša. Ekstrakt lotosa pruža maksimalnu prehranu kože. Inovativna formula sprečava prekomjerno stvaranje sebuma.
Ali prvo, mala digresija o mom stanju kože. Kao što ste vjerojatno već primijetili, nema ničega kriminalnog. Događa se da prištić iskoči na bradi ili privremenoj režnjevi. Ponekad je čelo pahuljasto. Tamni krugovi ispod očiju kad ne spavam dovoljno. Pa, ton lica ostavlja mnogo željenog.
Evo kako krema izgleda na ruci:
Sad o tome kako je krema ležala na licu: njen premaz je prilično gust, sličan prahu za kremu, za ljeto će biti težak. Ali sa svim mojim nedostacima, on se, općenito, izborio. Naglašen je samo jak piling, ali ovdje imam hranjivu masku koja će vam pomoći. Općenito, lice ipak izgleda nakon Photoshopa. Krema se troši vrlo ekonomično, cijelo lice možete nadopuniti jednom kapom. Ton na meni može se činiti laganim, ali i ja sam bijela ovca, tako da sam u pravu. I tako, čini se da ova krema nema tamne tonove.
Na kraju sam dodala malo rumenila i maskare. Po mom mišljenju, tu sliku Vkontakta možete učitati u avatar).

Popravljamo rezultat.
Još jednom PRIJE

Još jednom NAKON PROTIV
Sve su fotografije snimljene u dnevnom svjetlu s bljeskalicom.
Razdoblje ispitivanja: 1 mjesec
Cijena: 950 rubalja
Dno crta: Odlučio sam ostaviti ovu kremu za jesen-zimu. A ljeti vjerojatno još morate isprobati BB kremu, što mislite? :)

Pogledajte video: MISSHA Time Revolution Immortal Youth Lee Hye Sang (Prosinac 2019).

Loading...