Blogovi

Moje rumenilo

Dobar dan svima!
Željela bih napraviti kratak pregled rumenila koja se nalaze u mojoj kozmetičkoj torbici. Naime Artdeco, Givenchy i Vivienne Sabo:

1. Givenchy Le Prisme rumenilo br. 26

Detaljno mišljenje: Bliže ljetu, kada moja koža poprimi lagani ten, često koristim rumenila smeđe nijanse. Odmah mi se svidjelo Givenchy rumenilo u nijansi br. 26. Kombinira četiri različite nijanse smeđe - dvije svijetle i dvije tamne. Obično crtam sve boje zajedno na kistu. Ambalaža je vrlo kompaktna, zgodna, ima malo ogledalo. Dolazi s četkom. Što se mene tiče, nije baš prikladno nanijeti rumenilo, pa ga obično ne koristim. Tekstura rumenila je baršunasta s vrlo malim svjetlucavima, dobro se uklapaju i lako se hlade. Na licu se opažaju oko 5 sati.
Na licu:
Moja ocjena: 5
Razdoblje ispitivanja 1 mjesec
3. Vivienne Sabo Teinte Delicate br. 13

Široko rasprostranjeno mišljenje: Ta su mi rumenila otišla kao poklon za promociju. Od njih nisam očekivao ništa prirodnije, ali rumenilo se pokazalo kao da nije čak ni loše. Uključena je četkica, ali je ne koristim jer mislim da nije prikladno. Rumenilo sadrži dvije nijanse svijetlog i tamnog, možete ih otisnuti i zajedno i odvojeno. Obično odaberem dvije boje zajedno, to je breskva. Tamna nijansa je prilično slatka, pa je lako pretjerati. Rumenilo potpuno neprozirno, bez sjaja. Vrlo pigmentirani i vrlo postojani, ostanite na licu cijeli dan.
Na licu:
Moja ocjena: 5
Razdoblje ispitivanja 1 godina
2. Artdeco rumenilo br. 35

Detaljno mišljenje: Rumenilo blijedo ružičasto, s malim svjetlucavima, daje lagani sjaj i vrlo osvježavajuće. Futrola i četka kupljeni su odvojeno. Koristim ih više od godinu dana, vrlo sam zadovoljan. Leže ravne, hlade se lako, dobro su pigmentirane i dobro se upisuju na četku. Otpor - 5-6 sati.
Na licu:
Moja ocjena: 5
Razdoblje ispitivanja 1 godina
Sva rumenila sam nanijela Artdeco četkom:
Hvala na pažnji.
Viktorija

Pogledajte video: Moj dnevni look 1. dio puder, korektor, konturiranje i rumenilo (Veljača 2020).

Loading...