Blogovi

Clinique Gotovo puder šminka SPF 15 recenzija

Pozdrav, lijepe djevojke!
Požurim s vama podijeliti svoje mišljenje o mom novom puderu - poklon za sebe na moj rođendan. Tema sadašnjosti već je svima poznata, ali mislim da nikad nije mnogo dobrog
Dugo sam pratio ovaj puder, jako mi se svidio na djelu na vašim fotografijama. Također plus u cijeni, ne izvan neba ... Štoviše, ovo je moj prvi proizvod iz slične cjenovne kategorije, osim parfema, naravno. I ne bih htio biti spaljen pri prvoj kupnji. Na ovome želim reći svima koji su ovdje objavili recenzije o njoj, hvala puno! Pogodio sam u metu, što mi je nevjerojatno drago
Odabrala sam nijansu 04, meni najviše odgovara - zlatna sredina za mene je preplanula i preplanula. Hodala je u svijetlom, veselom malom kutiji, na njoj je naznačena njena nijansa.
Detaljno mišljenje: Počet ću s kontroverznom pojavom. Nekima se to sviđa, nekima ne. Osobno me nekako nije briga. Dizajn mi ne izaziva ni divljenje niti odvratnost. Torbica za olovku je prilično udobna za držanje u ruci, glatka kao malahitni šljunak. Na prednjoj ploči nalazi se gumb, kada se pritisne, otvori se gornji poklopac. Nema lomljenja noktiju. Otvori:
Ogledalo se postavlja na gornji poklopac, što daje prilično dobar pregled. Možete ih nadoknaditi na putu. Refilchik s najviše praha zaštićen je elastičnim i gustim filmom koji štiti naše ogledalo od začepljenja prahom.
Unatoč minijaturnom pakiranju - prilično je zamišljeno. Ovdje imate i ogledalo, i puder, i četkicu! Da, da, skriven je u donjem odjeljku:
Moram reći da je četkica prilično dobra. Mekan i nježan prema licu, dobro dobiva puder i daje ga laganom tankom sloju. Izgleda kao prirodna gomila ... iako nisam siguran ...

Odjeljak u koji je postavljena četka ima otvore oko perimetra - sumnjam da ostaci pudera ne leže u kutiji, a sama četkica je ventilirana.
Ergonomsko pakiranje je završeno. Sada se okrećemo kvalitativnim karakteristikama pudera. Miris ... gotovo je odsutan, samo je vrlo nježna i svježa aroma lagano uhvaćena, a onda ako zakopate nos u pakiranju.
Sam puder ima vrlo osjetljivu teksturu. Vrlo meko. Savršeno izjednačava ton lica, dobro neutralizira crvenilo. Ne naglašava piling i ne isušuje kožu. Budući da je koža lica normalna, teško je prosuditi njezine sposobnosti matiranja.
Lice joj izgleda nekako glatko i glatko. Zdravo, rekao bih čak i ako istresete puder na suncu, ponekad mi se čak čini da u njemu postoje malene mrlje reflektivnih čestica.
A sada o sposobnostima maskiranja ... Vidite krticu?
A sada?
I naravno, okvirni broj na licu:

Rezultat: Jako mi se svidio puder! Ne pada u pore, osjetljivo je i bez težine, ali istovremeno savršeno tonira ton lica i maskira nesavršenosti kože. Vrlo zadovoljna kupnjom!
Trajanje upotrebe: više od 2 tjedna;
težina: 9 g;
trošak: 290 UAH;
Ocjenjivanje: 5.
Hvala svima na čitanju i gledanju.
Ja sam Zhenya

Pogledajte video: NO MAKE UP LOOK: Kako šminkam lice i oči bez senki-Samo bronzerom, hajlajterom i rumenliom (Siječanj 2020).

Loading...