Blogovi

Novo iz Maybelline New York: moje mišljenje

Danas želim s vama podijeliti svoje mišljenje o najnovijim proizvodima Maybelline New York - Dream Fresh BB krema i sjenilo Eyestudio Color Tattoo 24 sata. Ako ste zainteresirani, pođite sa mnom pod mačku.
1. Maybelline New York Dream Fresh BB - krema za lice s efektom toniranja „Instant Radiance“ 8 u 1, nijansa Svjetlost.
Na liniji su predstavljene 4 vrste ove kreme - tri nijanse (moja srednja, bila su još svjetlija i malo tamnija) i neka vrsta "Pure Radiancea" ili nečeg sličnog. Nisam shvaćala kakvu nijansu ili bezbojnu je, ne znam, nije bilo uzorkovača. Uzeo ju je nasumično - ne najlakšu i ne najmračniju. Savjetnici su bili "izvan teme".
Zanimljivo je da na službenim web stranicama Maybelline New Yorka - ni na ruskom ni na američkom - spomenutost ovog proizvoda nije čudna ...
Pa, taj 8-u-1 i prilično visok SPF me podmitio. Iako sam se davno prebacio na mineralnu šminku, odlučio sam je isprobati.
Pokušao sam slikati kremu na licu ... ne znam je li se ispostavilo, prosudite.
Fotografija ujutro, upravo oprana, još nije budna
Po mom mišljenju, ništa se ne vidi. Krema, naravno, nije primjetna, ali skriva malo. Dakle, malo, blago izravnan ton kože, samo malo. Stoga se postavlja logično pitanje - je li to potrebno?
Vidite li nešto?
A ove fotografije snimljene su nakon 3 sata. Tragovi kreme bez obzira kako se dogodilo.
Proizvođač obećava "Bez masnog sjaja", ali ne određuje koliko? Iako mi je dobro poznata bb Garnier krema, lice mi se odmah sjajilo, poput "palačinke s maslacem"
Maybelline krema pokazala je sjaj na uobičajenim mjestima - na obrazima blizu nosa. U principu, bio bi bez kreme.
Općenito, krema "o ničemu" ne čini lice težim, ali isto tako ne skriva ništa, kako je i obećano. Iako, ako ima SPF 30, ovo je već dobro.
Pitao sam se kakvu ocjenu da dam.
Stavit ću 4-.
2. Maybelline New York Eyestudio Color Tattoo 24-satna gel-krema sjenilo # 55 Besmrtni ugljen, # 05 Eternal Gold
Ispričat ću vam o dvije nijanse odjednom. Ovo je zlato # 05 Vječno zlato i drveni ugljen # 55Immortalni ugljen.

Nikad nisam probala krem ​​sjene, pa se nema što usporediti.
Hue # 05 Eternal Gold neobično mi leži na kapcima, ne stavlja se komadićem četkom ili prstima, ostaju neshvatljivi fragmenti. Pobliže gleda kako se sljubica u laku za nokte iz nekog razloga našla s takvom usporedbom.Jednim je kapkom nanijela sjene samo na kožu (to je poput "24 sata" i sve to), a na drugi - na Urban Decay bazu.
I to je nakon 3 sata, brrrrrrr.
Mislim da fotografija pokazuje gdje je bila metoda prijave. Sjene "24 sata" nisu izdržale i 4 sata, sramota. Gdje s bazom, sve je ostalo kako jest
Dopustite da vam pokažem drugu nijansu # 55 besmrtnog ugljena. Užurbano, radi posta. Lezite bolje, ali još uvijek ne led.
A to su dvije nijanse zajedno. Čini se kao da ništa, ali "ples uz tambure" s nanošenjem krema na sjenilo na bazi mi ne odgovara.
Ocjena za oba: 3.
Hvala na čitanju i gledanju.

Pogledajte video: Maybelline Color Sensational ruževi. swatchevi i moje mišljenje (Siječanj 2020).

Loading...