Blogovi

Extra zelena - Ados # 637

Ne znam kako niko, ali u našem se gradu Golden Rose lakovi prodaju isključivo na središnjem tržištu. I nekako sam se sabrao u potrazi za AntiNOsfer GR 225, koji mi je potonuo u dušu iz prekrasnog posta, ali kad ga nigdje nisam mogao pronaći, uzeo sam još jednu jednako zanimljivu nijansu kao test. Da vidimo?

Puni naziv proizvoda - Ados ekstra dugotrajan # 637.
Nisam poznavao lakove ove tvrtke, a čak ih nekako ni prije nisam primijetio, iako je njihova paleta bila prilično široka. Sad ću, čini mi se, često obilaziti štandove s tim lakovima, jer je cijena i više nego demokratska.
Detaljan opis: Lak je gusta krema, nanosi se neprimjetno. Ne čini se, čak ni u jednom sloju, izgleda, u još dva zasićena. Tanka četkica, slična Orlyju, prilično je udobna. Baza + 2 sloja + vrh suši se negdje u prosjeku pola sata. Prvi se sloj općenito osušio odmah, vjerojatno za minutu, a drugi je već bio gušći, pa sam morao pričekati.
Boja ... nekakva prašnjava zelena, u sjeni djeluje tirkizno, ali prigušeno, volim ove. Ali na suncu se otkriva sav njegov šarm - i najmanji zeleno-tirkizni (znam, čudna definicija) svjetlost postaje vidljiv
Što se mene tiče, manikura s takvim lakom izgleda vrlo lijepo, uredno i nije proračunski
Lak se pere bez problema, ne mrlja i ne mrlje. Trajnost 3 dana sigurno, ne nosim duže.
Eto, sada naravno puno fotografija
Na suncu (uhvatila je svjetlucavo što je mogla)


Ovako bljesak izgleda izbliza
U hladu u zatvorenom prostoru
Na ulici

cijena: 15 UAH (~ 2 USD)
Ocjenjivanje: 5!
Hvala na pažnji!

Loading...