Blogovi

Kad se dosadi bojom

Dobar dan svima!
Mislim da će se mnogi složiti sa mnom da postoje trenutci "predoziranja" u boji: nije važno koja je boja - siva ili svijetlo ružičasta. U takvim slučajevima sjene u nude stilu ili žele, porculanski lakovi dolaze u pomoć. Nisam našao prvi ruž na noktima, ali već su bile dvije prozirne čaše mlijeka. Oboje su kupljeni u navalu šopaholizma i čekali su bolja vremena, odnosno bolje nokte. Prije toga nisam baš volio prozirne lakove s nijansom boje (Bon Bon od Orly, Nadareno zaljubljenost i Slatka sjećanja iz OPI-a - svi su iz iste opere), jer gledate mjehurić i želite točno boju, a ne nagovještaj. A boja, nažalost, u takvim ćudima izgleda u potpunosti s 3 ili više slojeva. Sada ne kvarim živce višeslojnošću i prihvaćam ih takve kakve jesu: prozirne, a ne preklapanje crta osmijeha. Jednom me je ta činjenica ludo razljutila, ali sada mi se čak i sviđa: izgleda jako njegovano na dugim i srednjim noktima.

Puni naziv laka: Orly lak za nokte - # 40699 Bilo tko za tenis?
Detaljno mišljenje: Klasična tekućina Orly. Kistom sam prijatelji, a ona uska, volim. Tekstura laka je vrlo prozirna i mliječna, sviđaju mi ​​se dva sloja. Treće, u načelu, ne bi bilo suvišno, ali konačno preklapanje može se postići nakon 4-5 slojeva. Sama boja - svijetlo bež ili bjelokosti Uvijek sam imao problema s opisom sjenila. Suši se brzo, ne podmazuje. Često odlazi od usitnjenih (dobro, barem s mojih pilinga na noktima). Otpor je prosječan - 3-4 dana s vrhom. Općenito, najnježniji i naj neutralniji lak u mojoj kolekciji, zbog čega ga volim.
Swatch:cijena: 299 rub u mreži trgovina "Djevojka"
Ocjenjivanje: 5, bez fanatizma, ali s velikom nježnošću
Puni naziv laka: Lak za nokte Sally Hansen - # 160 Shell We Dance?
Detaljno mišljenje: Kupila sam ovaj lak nakon posta koji me se dojmio. Dugo sam stajao u praznom hodu, ali odmah sam pronašao primjenu nakon mog uspješnog iskustva s njegovim kolegom - prethodnim herojem posta. Lakovi su vrlo slični teksturi, možda je samo boja drugačija - ovdje je svijetlo ružičasta, vrlo osjetljiva. Sviđa mi se četka od SH - uzela sam najbolje od OPI-a i Rimmela, kao što mi se čini. Ista priča sa slojevima - dva su mi dovoljna. Istina, ovaj se lak suši jako dugo, ali ja koristim sušilicu. Nosi se duže - u regiji 4-5 dana. Također ide i usitnjeno.
Swatch:


cijena: oko 300 rub.
Ocjenjivanje: 5
zajedno (SH na vrhu, Orly na dnu):

Hvala što ste svratili

Pogledajte video: 96 NAČINA DA UBIJEŠ DOSADU - Projekat DA. (Siječanj 2020).

Loading...