Blogovi

Tubomaniya

Laku noć, svi. Nisam obožavatelj sjaja u takvim epruvetama, ali jednog dana ne znam što je pronađeno i kupio sam čak 3 ove sjajnice! Neki su me obradovali, neki nisu. Razgovarajmo!
Kliknite ...
Sjaj za usne Divage Yummy-Yummy Candy sjaj br. 2807
Zgrabila ga je na kraju, općenito, nikad nisam imala ništa od ove marke, ustvari, nisam planirala ništa kupiti. A ta je sjajnost sama skočila u moje djevojke, kakav je sjaj. Usne se pretvaraju u ogledalo!
Nijansa u cijevi je blijeda lavanda, apsolutno bez svjetlucava. Neki miris je sladak, nenametljiv. Sam sjaj ugodan je na usnama - nije ljepljiv, već gust (ako možete tako reći bezbojnog sjaja). Nakon njega usne su dobre
Nos je standardan, ali više od sjaja u ovom postu, što otežava ravnomjerno lakiranje po konturi usana.
Gledamo na usne. Nijansa kao takva nema, samo možete primijetiti lagani odraz boje lavande.

Odlučila sam malo eksperimentirati, kombinirajući ruž i ovaj sjaj.
Ovdje je Dior Addict br. 249 + Shvatio Divage. Lipstick Dior solo mi ne odgovara, ali sjaj je druga stvar! Mislim da izgleda cool da se nećete hvaliti, niko se neće hvaliti
I sa svijetlim ružem Rimmel Lasting Finish br. 214. Prvo, ruž za usne - izgleda suho i osjeća se i na usnama
I to sa sjajem. Usne su postale glomaznije.
Po mom mišljenju, sjaj i solo i vrhova ruževa izgleda predivno. I također mi se jako svidjela kvaliteta!
Cijena: 101 rub, bez popusta
Ocjena: 5+
Maybelline Color Sensational Luscious Lipgloss ruž za usne br. 130 (zdrobljeni bomboni)

Ovo je za mene drugi sjaj ove serije. Kupila sam je jer mi se jednostavno svidjela sjaj u tubi, mekana ružičasta žele s malim srebrnim svjetlucavom bojom. Svi već znaju da su ove bebe vrsta klonova poznatih Jusiksa - također imaju slatki okus, imaju razne mirisne mirise i gotovo ne daju pigment usnama. Ali dosljednošću pobjeđuju Jusi, jer ti sjaji nisu toliko ljepljivi, ugodno je na usnama s njim. Moj miris ima mirisni mentol (jako volim ovaj miris), plus hladi moje usne prvih minuta, što je i meni osobno ugodno, posebno ljeti. Na usnama ne daje hladovinu, ali iskre vrlo nježno sjaju na suncu.
Na usnama. Ništa posebno, ali jednostavno volim koristiti ovu iskru


Cijena: 155 rub, bez popusta
Ocjena: 5
BeYu kristalni sjaj za usne sjaj br. 17
Ovaj sjaj je autsajder cijele tri, i doista jedan od najnevjerovatnijih sjaja cijele moje kolekcije. Vrlo malo recenzija na ovaj proizvod, pa sam kupila slijepo. Mene je uhvatila nijansa - ružičasto-malina i puno iridescentnih višebojnih iskri, svi znamo kako lijepo iskričavi sjaj u trgovinama ispod svjetiljki. Čim sam ušao u živu svjetlost, moja je radost nestala ... sjaj je izgledao "ravan", iskre su bile veličine sljubke. nadoknadio ih i još više razočarao. Prvo, nijansa je bila nekako neugodna, sjaj je bio slabo raspodijeljen, griješim sve na svom "nosu". No, najstrašnije su one, navodno, “bljeskalice”, koje se vrlo snažno osjećaju na usnama! Iskreno, nekada sam razmišljala o svemu - kako mogu osjetiti iskre na usnama kad čitam recenzije djevojaka? Sad sam u potpunosti osjetio taj efekt, oni se užasno trgnu. Nemoguće je nositi ovaj sjaj, osim ako samo dodirnete usne. Još jedan minus je da je vrlo nezgodno istisnuti sjaj, jer cijev je žilava (obično se liže Dior Kiss-om), pa čak i uz punu količinu sjaja to je potrebno učiniti s dvije ruke.
Čak i u cijevi pod dnevnim svjetlom možete vidjeti koliko su velike iskri u njoj. Sve ostalo, ako obrišete sjaj za usne, onda blistave na njima ostaju tijesne! Morat ćete obrisati nasilno i dugo vremena

Pa, i dalje ima neke pluseve - sama tekstura sjaja je ugodna, nije ljepljiva i vrlo lagana. Ugodnog okusa bobice. A na suncu se blistave sjaje svim bojama duge - prekrasno.

Ne znam što bih s tim, izbacivanje ruke ne ustaje. Pusti ga da leži u kozmetičkoj torbi, a onda odlučim
Cijena: oko 300 rubalja, nema popusta
Ocjena: 2
I opću hrpu sjaja na ruci

Rok trajanja: oko tjedan dana
Hvala svima na pažnji.i sretan rođendan meni i Kseni4ka

Pogledajte video: Real Life Trick Shots. Dude Perfect (Prosinac 2019).

Loading...