Blogovi

Maskara L'oreal volumen milion trepavica

Dobar dan, čitatelji Kozmetičari! Želim s vama podijeliti mišljenje o kapricioznom trupu iz L'Oreala.

Proizvođač može skrenuti pažnju na proizvode i ne žali kupčevu novčanik, a kad sam vidio L'Oreal-ovu zlatnu tubu od Volumen milion trepavica, nisam mogao proći.
Nije čudo da postoji poslovica: "Nije sve što sjaji zlato." Prekrasan izgled maskare privlači oči, ali učinak na oči nije ono što bih željela vidjeti.
Pogledajmo četku. Velika, plastična, s oštrim klinčićima. Možete joj slučajno ubosti kapak. A za mene je neuobičajeno velika - neugodno joj je da naputi crijevo u unutarnjem kutu oka.
Konzistencija maskare je prilično suha. Teško je položiti slojeve - ispadaju paukove noge, a maskara se drobi ispod očiju.
Proizvođač je, naravno, ukrasio oko milijun trepavica, ali maski dodaje volumen. Sa produženjem je teže, vrlo je beznačajno.
Naglašavam da zavoj daje malo. Ako su vam cilija ravna, najbolje je prvo upotrijebiti glačalice za kovrče. Nakon prvih tjedana upotrebe bijesno sam maknuo cijev u pakao, jer maskara je izravnala uvijene trepavice i tijekom dana se zgnječila. Ne tako davno odlučio sam dati lešinama drugu priliku. Začudo, počela se ponašati bolje.
Ovaj rezultat je dobiven bez upotrebe pinceta.
Trepavice su se podignule, ali ne izgledaju baš lijepo. Očito nije dovoljan volumen i duljina.
Sada procijenimo ponašanje maskare na prethodno savijenim cilijama.
Izgleda mnogo profitabilnije nego na prethodnim fotografijama.

I bočni je pogled isti kao i bez curlinga. Ali jasno je da je maskara malo izravnala trepavice.
Dodajte pogodnosti laganog pranja maskare. Ako se ne primjenjuje obilno, otapa se običnom vodom.
Teško je procijeniti maskaru - izuzetno kapriciozno. Zaslužila je 4 s velikim minusom. Neću ga više kupovati (i nema želje za nabavkom L'Oreal leševa).
cijena: oko 350 rubalja.
Termin za testiranje proizvoda: pola godine (s dugom pauzom).
Pozdravi, Kate

Loading...