Blogovi

Missha baza za šminku "Signature Dramatic Base Boomer" 40 ml

U nastavku prethodne recenzije o Missha fondaciji "Signature Dramatic Foundation" želim "odgovoriti" o boomeru - temelju za Missha makeup "Signature Dramatic Base Boomer" 40 ml, koji dolazi s navedenim temeljem.

Što proizvođač piše:
Savršeno gladak i blistav ton kože daje dramatični osnovni boomer Signature. Lagana i osjetljiva tekstura baze savršeno leži na koži. Reflektirajuće čestice vizualno se poravnavaju, sakrivaju sve manje nesavršenosti, čine kožu mlađom i svježom. Kompleks prirodnog bilja štiti kožu od negativnih utjecaja okoline. Ekstrakt lotosa vlaži kožu.
Djevojka-prodavačica u trgovini rekla je da često ovu bazu traže umjetnici šminke za vjenčanje šminke. Jer prije najsvečanijeg i najvažnijeg trenutka života, mladenke poprimaju hladovinu prve ljetne trave ... :) A kako bi licu vratile živu boju i prirodno rumenilo, uzmu ovu "ružičastu" podlogu.
Baza je biserna, ali na koži izgleda baš poput highlightera. Tekstura je vrlo baršunasta, topi se. Premaz je najlakši, koža u njemu je lijepa. Ne mogu reći da mnogo izjednačava ton. Ali lice zaista počinje blistati iznutra. A glavna prednost baze je ta što se nakon nanošenja temelj raspodjeljuje mnogo bolje nego bez njega.
Koga je briga - baza na ruci
Primjetan blagi sjaj

Evo me prije korištenja baze (potpuno bez šminke:

Ovdje je baza za mene. Razlika, naravno, nije velika na fotografiji. Ali blizu učinka je vrlo cool.

Sve su fotografije snimljene u dnevnom svjetlu s bljeskalicom.
Razdoblje ispitivanja: 2 mjeseca
Cijena: 950 rubalja
Dno crta: Missha makeup makeup osnova za mene je bila ugodno iznenađenje, koža nakon što izgleda vrlo zdravo i blistavo.

Pogledajte video: Rock Chick tutorial Maybelline Superstay MUR Conceal and define Sleek (Siječanj 2020).

Loading...