Blogovi

Missha The Style Swirl Tint balzam za usne, PK01

Djevojke, želim vas upoznati sa stopostotnom bombom ovog ljeta! Još uvijek sam na emocijama (tako da će biti puno uskličnika u mom postu.) Misha balzam za usne.
Evo takve staklenke i zamršene kovrče (kovrča je bila jasnija i preciznija, već sam imao malo poyuzal)


Bijela traka je balzam. Ružičasta je pigment za bojanje.
U Koreji (kao što je poznato, Missha je korejska marka) i na zapadu, mislim da su takve sjajne boje, boje balzama i sjaji sjaji odavno poznate. Ali u Rusiji je svježe. Novo u novim proizvodima.
Ali kako bi. Zašto toliko entuzijazma? Od balzama. On je nestvaran! Ne mogu detaljno reći o sastavu od proizvođača, nigdje nema podataka o njemu. Barem na ruskom, nisam našao. Ali možeš vjerovati mojim osjećajima.
Svila, med i 100 hidratantnih sastojaka odjednom se nalaze na usnama. Usne mu se samo tope. Ali najvažnija značajka: ovo je pigment za bojanje, koji je dio balzama. Zašto se to zove balzam za boje. Na usne nanesete balzam, boja je u početku nevidljiva, samo usne malo sjaje, izgledaju njegovano i glatko. Postupno se boja pojavljuje i zadržava se tijekom dana. tj sjaj može izblijediti, ali boja neće. Cijeli dan usne duboko ružičasto-malina. Ovo je super stvar za ljeto! Otišao sam na more. Ujutro sam nanijela balzam, a vi idete cijeli dan nositi šminku) Plus, još uvijek postoji zaštita od sunca SPF 10. Osobno, imam divno raspoloženje s ovim sjajem! Jako mi se jako sviđa! Što i ja želim! )
Sada fotografija:
Stavio sam je na ruku, fotografiju bez bljeskalice:

Ručno s bljeskalicom:

Sad usne: isprva je to malo pudera:

Ovaj balzam nanosim prstom. Možete četkati.

Kao što sam već napisao, u početku je boja potpuno nevidljiva,


Postupno se pojavljuje boja:

Usne neće biti potpuno svijetle, ne volim svijetle boje i efekt cikle na usnama mi ne treba)
Ovdje je blistala treptaj, ali boja je, kao što vidite, ostala

Spužve u njemu su tako udobne, tako dobre. Osjeća skrb i zaštitu.
Dakle, djevojke, preporučujem ga svima. Ne znam gdje ga dobiti u Rusiji u maloprodaji. A u Sankt Peterburgu sam ga kupio u maloprodajnoj trgovini Missha.
Razdoblje ispitivanja: 3 dana
Cijena: 450 rubalja

Pogledajte video: Full Face Makeup Using Nail Polish Blusher Challenge! Do You Like It? (Siječanj 2020).

Loading...