Blogovi

Recenzije zaklade Givenchy Prisme

Dobar dan svima) .Danas sam odlučila razgovarati o još jednom dobrom prahu, Givenchy Prisme Foundation. Ljeti ne nosim temelj, uspijevam s puderom, u početku je izbor pao na Givenchy puder jednostavno zbog nijansi - bež, topao, bez crvene i žute boje.

Proizvođač:

Jedinstven, super praktičan puder, može se koristiti nekoliko puta tijekom dana i lako se nanosi u slojevima.
Ultra fino brušenje u prahu stvara savršen, prirodno matiran završni sloj na koži.
Stvara "barijerski efekt", štiti kožu od štetnih utjecaja okoliša i gubitka vlage. Evo jedne male kutije, težina praha je 10 g: U unutrašnjosti se krije spužva, neću reći da je vrlo zgodna, ali još je nisam dobila, pa upišem glavne nijanse za njih:Imam 6 nijansi (čini se da je najmračnija):

Detaljan prikaz:

Puder je vrlo mekan, lagan, prozračan, fino brušenje. Prekrivanje srednje gustoće nije veo, ali isto tako i ne zalijepi se. Lako se distribuira, klizi po licu. Otporan je, savršeno se drži cijeli dan. Izgleda prirodno na koži, bez učinka maske .Moja masna koža dobro se matira. Podnosi i maramice za mazanje i prskanje termalnom vodom. Ugodan, nenametljiv miris. Iznenadio me kupnja što se pokazalo kao krem ​​u prahu). Konzultanti su šutjeli, ali ne bih razmišljao o testu). leže poput običnog pudera, osuše se, a onda sjede Tekstura pudera na koži također se malo mijenja, postaje vlažnija, nije krema, ali blizu joj je. Prevlaka je matirana, ali ne i "tijesna" mat. Evo upute gdje postoji dijagram za nanošenje (ako netko ne zna) :Najtačnije prenesene nijanse (potpuno mat):Najlakši, koristi se kao highlighter, 2-bronzer, 3- dva identična kvadrata - stavljam na cijelo lice:Koža bez "ničega":S glavnom sjenom:Sa br. 1 i 2 (prah je sjeo):Premaz možete položiti tijekom dana, neće biti uočljiv:Ovaj puder možete koristiti bez temelja:Nije vrlo informativna fotografija iz daleka, ali tamo je puder) s natpisom "Far Light":

Period ispitivanja:

tjedan dana.

Cijena:

1700. na zlatnoj kartici u Riveu Gaucheu.

Pogledajte video: PASEK GUCCI - JAK ROZPOZNAĆ PODRÓBKĘ? (Listopad 2019).

Loading...