Blogovi

Guerlainovo ljetno iznenađenje - Terra Soleia Bronzer

Nemate bronzer od Guerlain? Zatim ograničen bronhirajući prah Terra Soleia Bronzer 2012 dolazim k tebi!

Guerlain nas nikada ne prestaje zadivljavati. Uz dvije ljetne kolekcije Terra Azzurra i Terracotta Sunce u gradu, još jedan ljetni proizvod, Terra Soleia Bronzer, objavljen je bez najava ili priopćenja! Kako kažu, potražnja stvara ponudu.
Brončanje je veliko, otprilike promjera zlatnog sjaja od Sunca u gradskom Golden Glimmer puderu - Zasun sunčeve svjetlosti. Ambalaža je ista kao i prošlogodišnji terakota Mosaic Giant Powder: plastična, bez ogledala, s poluprozirnim poklopcem. Na prahu je ispisan otisak, koji simbolizira sunce i zrake koje se od njega razilaze. Srednje sunce je zlatne nijanse pudera, a vanjski krug brončani. U središtu je tradicionalni monogram Guerlainove kuće. Terra Soleia Bronzer ima nijansu intenzivnog sunčanja, sadrži reflektirajuće čestice i zlatne impregnacije, zahvaljujući kojima „koži daje biserno-zlatni sjaj i lijep ten, ostavljajući ugodnu svjetlosnu aromu. Proizvođač preporučuje da koristite puder za naglašavanje tena na licu i području dekoltea“. Brončana nijansa namijenjena je licu (podrazumijeva se da koža već treba preplanula), a zlatna za isticanje jagodica, stvaranje sjaja na ramenima i u udubini između grudi.
Sudeći prema prvim pregledima, zlatno se prašina odozgo brzo briše, a klasični brončani puder ima zlatni svjetlucavi sjaj. Osobno mi se jako sviđa Terra Soleia Bronzer, kao i većina Guerlain proizvoda. Prekrasan dizajn, kolekcionarsko izdanje - sve to zadivljuje. Ali ako stvarno procijenite situaciju, onda je to puder za djevojke koje se vole sunčati i nositi intenzivan ten. A također i za one koji skupljaju ograničene gerilske bronzere.
U Rusiji bi se trebao prodavati u IDB-u, u Ukrajini - još nije jasno.
Procijenjena cijena: 55-70 eura.
Materijali u postu:
veza
veza

Loading...