Blogovi

Guerlain Kiss Kiss sjaj sjajnih boja sjajnog sjaja - recenzije

Neki rade sve na vrijeme. Na vrijeme. A neki poput mene ...
Proljeće je prošlo, ljeto je došlo. I evo me sa svojom proljetnom retrospektivom. U opravdanje mogu reći da sam glittere iz proljetne kolekcije Guerlain kupio tek u svibnju. U našem gradu su još dostupne proljetne kolekcije. A može se dogoditi da moj post nekome bude koristan)))
Dakle, susrećemo se s zakašnjelim junacima - sjajima serije KissKiss Gloss # 871, 872 i 869.
Opće karakteristike:to su moji prvi pogledi na Guerlain. Specifikacije za sve tri su iste. Jako mi se sviđa dizajn: četvrtaste cijevi sa zlatnim kapama. Elastična kratka četka. Dok nemam šljokica, dobijem pravu količinu sjaja, pogodno je nanositi na moje male usne. Tekstura sjaja je kremasta, slično tekućem ružu. Sloj je prilično gust. Ne valja se u traku, ne teče u nabore, kao ni izvan obrisa. Najveći plus serije su njegova izvrsna svojstva njege. Usne su mekane, njegovane, poput balzama. Treba napomenuti prilično izražen miris. Ispitivanje prije kupnje je obavezno! Ne smeta mi iako volim proizvode bez mirisa. Brojevi 869 i 872 imaju jasno zlatno svjetlucavo svjetlo, 871 - neupadljivi biser. Mislim da je vrijeme da pogledamo swatch
Kolektivni obrazac
brojevi redom 869-872-871
Sada su svi bliži
# 871. Kao ljubitelj lila nijanse na usnama, nisam mogao proći pored ove smrznute ruže. Da, i Lyudochkinove prekrasne usne potaknule su maštu (zdravo, dragi!). Uzeo i isplatio se. Najukusniji hladno ružičasti mikroskop, plavkast nijansa - sve kao što volim. Usne blago izbijeljuju. No, s aktivnom šminkom očiju, slika je potpuno skladna.

#869. U početku ga nisam volio. Djelovalo je previše sjajno. Ali akcija u zloglasnoj prodavaonici i fantastični postovi Inne i Saše učinili su svoj posao. I ova zlatna pjenušava raspršila se na mojim usnama. Otpornost ove sjene je najveća. Ponekad šimer treba oprati na kraju dana u procesu uklanjanja šminke)))

I na kraju, kućni ljubimac
# 872. Zaljubite se odmah i obostrano. Nježna krema hladno ružičaste boje s neočekivanim zlatnim svjetlucavima. Moja omiljena nijansa ružičaste. Nije marioneta, ali istovremeno vrlo nježna. Pogodno za bilo koji izgled. Do trenutka pisanja posta je gotovo gotov (((

Ukratko, reći ću da je poznavanje Guerlainove briljantnosti bilo vrlo uspješno. Povremeno ću ih kupiti. Kvaliteta i paleta nijansi vrlo su zadovoljni.
Trajanje upotrebe: oko 1 mjesec
Cijena: za svaki oko 1000 rubalja nakon popusta.
Ocjena: svaki za solidnih 5!
I u zaključku, ja sam blijeda # 871
Poljupci svima. Tvoja Kate.

Loading...