Blogovi

Maybelline New York: ColorSensational Lipstain 380 Plum Flushed

Dobro došli! Željela bih razgovarati o markeru za usne Maybelline ColorSensational Lipstain 380 Plum Flushed.


ColorSensational Lipstain marker za usne, koliko ja razumijem, relativno je novi proizvod koji je nedavno ušao na tržište. To je pigment napravljen u obliku pera od filca. Imam nijansu 380 Plum Flushed (ukupno je 8 nijansi).

Proizvođač obećava jednostavno i prikladno bojenje aplikatorom od filca bez učinka ruža.

I doista, stein je napravljen u obliku markera, s istim vrhom. Miriše nevjerojatno ukusno, slatko. Leži ravno, brzo se suši. Za njih je vrlo prikladno naglasiti konturu usana, pogotovo ako za to postoji potreba. Boja, činilo mi se u početku, svijetla je, ali tijekom nošenja postaje jasno da se malo razlikuje od prirodne svijetle boje usana.

Koža usana se ne isušuje, traje dobrih 5-6 sati, još više po konturi. Kao i Kholikovsky nijansa, ja ga koristim pod balzamom za usne ili sjajem. Izgleda vrlo prirodno.

Proizvod je vrlo zanimljiv, iako daleko od presudnog značaja. Nema svojstva koja ostavljaju, ali kao ukras nije sasvim pun (kao što je meni). Možda će biti zanimljivije mladim djevojkama koje ne žele preopterećivati ​​šminku teškim ružima, ili onima koje imaju malo pigmentirane usne, a ne vole koristiti ruževe.
U svakom slučaju, bilo mi je vrlo zanimljivo upoznati se s ovom vrstom kozmetičkih proizvoda, i s markom općenito, jer nikad prije nisam koristila Maybelline. U kasnijim pregledima govorit ću o tonalnim mousse, korektorima, sjenama i maskarama iste marke.
cijena: ~9-10$
Period ispitivanja: 2 tjedna

Pogledajte video: SABOTAJ. 4. Bölüm: Sevgilinin Ailesiyle Tanışma Makyajı. Sude Alkış (Siječanj 2020).

Loading...