Blogovi

Bobbi Brown Bronzer četka recenzije


Dobar dan, djevojke!
Nastavite manirizam Bobbyja))))
Sad o kistovima. Ja imam glavne: Bronzer, Liner za oči, Touch Up, Foundation, Face
Odmah ću reći da su sve četke nevjerojatne kvalitete, za mene, toliko bolje od MAS-a, da su skoro sve multifunkcionalne. Pakirano u visokoj kvaliteti, usko. Drvene ručke (osim lica), na svakoj olovci piše se kakva četka. Metalni nosač. Doživio sam puno pranja bez gubitka. Vodio sam sa sobom na poslovna putovanja, gdje sam se morao oprati sapunom, nismo izgubili vid, uopće se nisu penjali.
Dakle, heroji:
1) Bobbi Brown Bronzer četkica (četkica za bronzer)
Došla sam do ugla po četkicu za rumenilo, savjetnica me nagovorila da uzmem ovaj. Što ne žalim. Pogodan je i za prah, i za bronzer, i za highlighter, i, naravno. za rumenilo. Ne mogu zamisliti kako drugačije nanijeti rumenilo na jabukama na obrazima. Jedan dodir - i proizvod je na mjestu. Zbog činjenice da četkica ima rebra, highlighter i bronzer (uska strana) lako se distribuiraju. Svojevremeno sam čak uspio napraviti korekciju s njom))) Mekana, pahuljasta, prirodna hrpa. pokupi proizvod savršeno, daje i.
Jedino što je oprati je pakao. Vrlo je teško oprati, sušiti dugo vremena. Budući da ga sada koristim za ružičastu Zhivanshi ružu, ne perem ga često, samo tretiram Diaaseptic 30 prije svake uporabe, stoga se ispričavam zbog činjenice da se neke četkice ne peru.
Ocjena: 5+
Trajanje upotrebe: 3 godine
Cijena: oko 2300, ne sjećam se točno
2) Bobbi smeđa četkica za oči (eyeliner četkica)
Dugo je birao između ove četkice i Ultra Fine Eye Liner (standardni uski). Uzeo sam ovaj. Još uvijek nisam siguran))
Nije pogodno nanijeti eyeliner (gel, isti BB) kako biste napravili sićušnu strelicu koju trebate pokušati. Ali navikla sam na to. Idealan je za pucače u BB stilu: mastan i bez vrha. Odlično radi i korektor / korektor. S praskom se nosi s krem ​​senkama. Općenito, višesatni))) Gomila sintetička. S vremenom je bilo malo lepršavo, ali nije utjecalo na moj rad. Također ga nije lako oprati u podnožju, još uvijek čvrsto))
Ocjena: 5-
Trajanje upotrebe: 3 godine
Cijena: puff, oko 1300
3) Bobbi Brown Touch Up četkica (četkica za lokalnu upotrebu na licu i očima)
Najviše svestran. Proizvođač tvrdi da je u početku četkica za lokalnu upotrebu s korektorom, sredstvom za čišćenje, tonom i u bilo kojoj formuli idealno pomaže sakriti crvenilo na teško dostupnim mjestima u blizini nosa i ispod očiju. Može se koristiti i za nanošenje sjene. Prilagodio sam ga pod sjenom. I primijenio glavnu boju, pa čak i naslikao nabor, i izvrsno. Nekako mi je žao što ga spuštam u tonu, pere se gore (od sjene), a hrpa je lagana. Vrlo elastična, kratka, vrlo usko nabijena. Dobiva izvrsno, daje točno. Pirjajte dobro. Općenito, možete je potpuno napraviti s očima, pa čak i prikriti prištić))) Lako se čisti. Brzo se suši. Ima formu.
Ocjena: 5+
Trajanje upotrebe: 2 godine
Cijena: oko 1300
4) Bobbi Brown četkica (temeljna četka)
Zajednički jezik, samo putna verzija. Naišao sam na nju u bescarini i bio presretan. Pogodniji je od standardne veličine. Barem za mene. Općenito, nije uvijek prikladno koristiti standardne četkice s dugim ručkama, ponekad želim ove olovke skratiti za sebe.
Gomila sintetička. Osim veličine, nema ništa posebno u tome, ali baš ne volim jezike (((uzeo sam to na poslovnim putovanjima, to je prikladno. Zauzima malo prostora. Djevojke. Žao mi je što nije opran (((nisam imao vremena već)
Ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 2 godine
Cijena: oko 30 eura bescarina
5) Bobbi Brown četkica za lice (četka za lice).
U principu, u obliku je to što ljudi nazivaju Kabuki, odnosno primjena također: puder, rumenilo, bronzer, highlighter.
Čvrsto upakirano. Vrlo tijesno. Gomila elastična. Neću reći da je mekan i osjetljiv. Periti je još više od pakla nego pranje četkicom za bronzer. Nanosi se i s velom i čvrsto - to je način nanošenja. Dobitak dobro, ne baš dobro. Umjesto toga, mogućnost za torbu ili za putovanje. Ipak, kod kuće je prikladnije koristiti prikladnije četke.
Pa, bonus zbog kojeg sam pao))))
Mala kožna torbica s patentnim zatvaračem za ovo dijete. Nosim je u torbi, obavljam sva ona nesretna poslovna putovanja. Ovdje je povoljno - svim četkicama na takvom omotu)))
ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 2 godine
Cijena: oko 35 eura bescarina
Hvala na pažnji!
Budi lijepa!

Pogledajte video: GRWM: Sminkanje novitetima! Llums, Milani, NYX. . (Siječanj 2020).

Loading...