Blogovi

Manhattan puder mat make up # 82 puder temeljac


Koristio sam ovaj temelj prije nekoliko godina i kupujem jedan za drugim. Jako mi se svidio učinak na mojoj tada problematičnoj koži. Nakon što sam ga nedavno vidio u američkoj internetskoj trgovini, nisam mogao odoljeti. Kome je stalo da zna više o ovome?
Ovaj je temelj vrlo gust sa česticama praška. Nanosi se i zasjeni prilično lako. Leži ravnomjerno, bez mrlja.
Ispada da je gusta idealna prevlaka, ali istovremeno se ne osjeća maska ​​na licu, a tonalitet na licu „nije vidljiv“, tj. ne izgleda poput žbuke na licu, unatoč svojoj gustoći. Koža postaje glatka i lijepa, kao s naslovnice časopisa. Nema smisla nanositi puder nakon ovog tona, mat puder premaz je idealan. Najvažnije je da čak ni po vrućem vremenu krema ne teče, a na licu se neće pojaviti sjaj i neće trebati ispravljati šminku. Kupovinom ovog proizvoda dobijate 3 u 1, a to su: temelj, puder, matirajuće salvete. Prije upotrebe potrebno je dobro navlažiti kožu. Krema se ne suši i ne steže. Dizajniran za kombiniranu kožu, ali prikladan i za normalnu i za suhu. Što se tiče podvlačenja pilinga, ne znam. Vrlo je ekonomična, istisnuta gustom kobasicom, s praškastim česticama koje se tope prilikom nanošenja. To izgleda ovako:

Moja boja je 82 bež, prikladnija je za blago preplanulu kožu, ljeti je volim koristiti. Ambalaža je obična, cjevčica, ali vrlo je zgodna za upotrebu. Rok trajanja 3 godine. Miris je vrlo ugodan, kozmetički.
Želim vas odmah upozoriti! Za ljubitelje BB kreme, tonalnih moususa i tekućina, ovaj temelj NEĆE DOĆI!
Period upotrebe: više od 2 godine
Ocjena: 5+
Cijena: 10-15 dolara

Loading...