Blogovi

Lancome Colour Fever Gloss Sensual Vibrant LipShine recenzije

Dobra večer, poznavatelji kozmetike!
Želim vam pokazati dva sjaja, slična u epruveti i tako različita na usnama:
Koga zanima, pozivam vas na rez

Lancome Colour Fever Gloss Sensual Vibrant LipShine br. 383 (bež balerinka)
foto:
Swatch:


Detaljno mišljenje:
Ova sjaj je iz limitirane proljetne kolekcije iz 2011. godine, ali kupio sam je bez problema u rano proljeće i sada sam je vidio u nekoliko trgovina. Kažu da se njegova formula sastoji od 96% prirodnih sastojaka, a bademovo ulje je u sastavu.
Vjerojatno, ali bio sam razočaran. Odmah nakon nanošenja, odmah se nanese u nabore, toliko da se savršeno vidi bez makronaredbi. Miris je ugodne lavande, okus je slatkast. Usne se ne suše. Postoje reflektirajuće čestice koje nisu vidljive na usnama, a koje posebno ne daju preljev na suncu. Sjaj je proziran, bijele boje. Lako se briše ubrusom. Otpor je mali, sat vremena od snage.
Općenito, tužan slučaj.
Ocjena: 3 (i samo za prirodni sastav)
Lancome Colour Fever Gloss Sensual Vibrant LipShine br. 208 (dušo volim te)
foto:
Swatch:


Općenito:
Detaljno mišljenje:
Sjaj je odličan, završim drugu cijev ove nijanse. Nikad više nisam imao takav ruž i sjaj, obično ih ne dovršim, oni se pokvare i izbacim ih van.
Sjaj bez okusa, lako se nanosi i širi na usnama, ne širi se, ne začepljuje se na nabore, ima ugodnu neupadljivu aromu, nema pruge, srednje čvrstoće (2 sata bez grickanja u izvornom obliku), lako se briše ručnikom i ne isušuje usne. Reflektirajuće čestice su prisutne u sjaju, ne osjete se na usnama i tako lijepo blistaju na suncu. Površina usana se vizualno poravnava, čini mi se da volumen dodaje usnama.
Ocjena: 5
Hvala na pažnji!

Pogledajte video: HSN. Lancome Paris Beauty - 03 PM (Listopad 2019).

Loading...