Blogovi

Cora. Kvalitetna kozmetika domaćeg proizvođača

Pozdrav dragi beauty manijaci!
Već otprilike 3 mjeseca koristim rusku kozmetiku Kora. Štoviše, nekoliko sam puta kupio sredstva. Dalje moje dojmove.
Počeo sam se upoznavati s markom nakon posta Irine max-max, na čemu joj puno zahvaljujem, a, s obzirom da mi se maska ​​svidjela, nastavila sam upoznavati marku.
1. Cora. Krema-serum za starenje kože oko očiju s biljnim kofeinom
Počet ću s pakiranjem - prikladno je i higijenski, opremljeno je prikladnim dozatorom koji lako mjeri pravu količinu kreme. Iako naziv sadrži riječ "serum", krema apsolutno nije tekuća, najvjerojatnije to ukazuje na povećani sadržaj aktivnih sastojaka u kremi. Tekstura srednje gustoće koja njeguje, ali ne ostavlja masni film. Za primjenu trebate uzeti malu količinu kreme, savršeno se raspoređuje i upija. Krema nije aromatizirana. Preporučuje se za upotrebu od 40-45 godina. Nisam imao kardinalno pomlađivanje s kožom, ali koža mojih kapka bila je potpuno hidratizirana, nije bilo oteklina, a modrice ispod očiju su po mom mišljenju ostale iste.
Volumen od 30 ml vrlo je velik, čini mi se da se tijekom 12 mjeseci (a ovo je rok trajanja kreme nakon početka upotrebe) jednostavno ne može potrošiti, pogotovo jer je preporučeni tečaj 2 mjeseca.
cijena - 520 rub.
kupio - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 2 mjeseca
procjena -5, zadovoljan sam rezultatom, nema zamjerki na kremu.
2.Cora. Krema za korekciju ovala lica i vrata. Dnevna njega

Krema je pakirana u tešku staklenku od smrznutog stakla, ispod poklopca nalazila se zaštitna membrana. Miris je, podsjeća na neke jeftine parfeme, ali, srećom, brzo nestaje. Krema nije baš gusta, više mi se činilo kao krem ​​gel, ali malo gušća. Odlično se raspoređuje na koži i dobro se upija, na licu se lako osjeća, koža ispod nje “diše”. Nakon nanošenja pojavljuje se osjećaj da je koža stvarno zategnuta, a vizualno izgleda svježije. Za 1,5 mjeseci korištenja ove kreme nije nastao problem s kožom - nije bilo akni ili začepljenih pora. Koristila sam ovu kremu kao dan. Kozmetika mu dobro pristaje - i tonalna i pudera. Često su kreme protiv starenja teške i masne teksture, ali ova je krema lagana i dobro se uklapa u moju kombiniranu kožu.
Volumen od 50 ml
cijena - oko 400 rubalja.
kupio - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 1,5 mjeseca
procjena -5
3. Cora. Hidratantna krema maska ​​s hijaluronskom kiselinom i morskim ekstraktima na bazi termalne vode izvorske morske vode (Francuska)

S ovom maskom počeo sam se upoznavati s kozmetikom Kora, a sada trošim već treću limenku. Kao što ste već shvatili - svidjelo mi se)). Maska nemasne teksture, ima miris. Masku koristim 2 puta tjedno. Nakon maske, koža izgleda svježije, postaje elastičnija na dodir. Također mi se čini da maska ​​malo posvjetljuje kožu i pore nakon što postanu čišće. Nanosim ga u debelom sloju, jer moja koža doslovno to "upija" u sebe. Masku spužvom šminkam, lako se ispere, na koži nema neugodnog premaza. Koristila sam EL i Filorg maske, i iskreno, učinilo mi se da je učinak Cora maske približno isti kao kod skupljih proizvoda.
volumen 100 ml
cijena - oko 400 rubalja.
kupio - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 1,5 mjeseca
procjena -5
4. Cora. Krema maska ​​protiv starenja s učinkom liftinga na bazi kompleksa mineralnog blata

Kupio sam ovu masku zbog čarobne riječi na paketu - "dizanje")). Maska je sivo smeđe boje, guste teksture, miriše na esencijalna ulja. Nakon nanošenja, potrebno ga je nekoliko puta navlažiti (prskam termalnom vodom), jer upute govore da se maska ​​ne smije sušiti. Nakon nanošenja, koža počinje lagano trzati i pojavljuje se osjećaj topline. Ali, nisam vidjela neki izraziti efekt liftinga od njega, ali svejedno ga i dalje koristim - nadam se da maska ​​i dalje čini nešto dobro s mojom kožom))) Nakon maske, koža postaje ružičasta, očito maska ​​uzrokuje nalet krvi na koži, a općenito lice izgleda svježe. Masku spužvom šminkam i isperem, ispere se bez problema
volumen 100 ml
cijena - oko 400 rubalja.
kupio - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 1,5 mjeseca
procjena -4, ali želim izraziti učinak podizanja.
5. Cora. Kozmetičko mlijeko za sve tipove kože.
Ovim mlijekom možete isprati kozmetiku i sa cijelog lica i s očiju. Boca je opremljena s dozatorom, što je nesumnjivo plus. Mlijeko je praktički bez mirisa. Dobro uklanja kozmetiku s lica, ali maskara se ne otapa jako dobro, za uklanjanje šminke s očiju morate koristiti dodatna sredstva. Općenito - dobro mlijeko, ali ništa izvanredno.
volumen 150 ml
cijena - oko 150 rubalja.
kupio - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 1,5 mjeseca
procjena -4, jer se ne nosi s maskarom, mada to navodi proizvođač.
6. Cora. Krema-matrica s kompleksom za podizanje. Dnevna njega
Ova krema mi se činila poput kreme za korekciju ovala lica i vrata, pa je neću ponavljati.
cijena - oko 400 rubalja.
kupili - u ljekarni "Narančasta ljekarna"
Period upotrebe - 1 mjesec
procjena -5
Ukratko, reći ću da mi se kozmetika činila vrlo vrijednom. Čini se da doista ima puno aktivnih komponenti. Ali bez obzira na to, odlazak je vrlo individualna stvar, a ono što je proizašlo iz jedne moglo bi izazvati neke negativne reakcije u drugoj. Stoga smatram da bi upoznavanje s markom trebalo započeti sa samo jednim proizvodom, a ako je kožna reakcija dobra, nastavite s poznanstvom.
Želim vam svu ljepotu i sretno kupovinu!
Vaša Alena.

Pogledajte video: CORA GLMM. GACHA LIFE ITA. (Siječanj 2020).

Loading...