Blogovi

Recenzije Clinique Chubby Stick hidratantni balzam za usne

Pozdrav ljepotice!
Pokazat ću vam zgodnog bobica koji obeća da će se brinuti za usne.
Već dugo želim isprobati ovaj balzam. Promotivna fotografija ovog proizvoda jednostavno je očaravajuća. Ali sve ruke nisu dosegle. A uoči nadolazećeg ljeta, još uvijek sam ga kupila
Odabrala sam jednu od najsjajnijih nijansi predstavljenih u to vrijeme: cherry red 05 chunky cherry. Svijetli ruževi nisu česti gosti mojih kozmetičkih torbica. Ali kupio sam obećanu lakoću formule i očito nisam iznevjerio.
Sjaj u obliku olovke bio je vrlo prikladan. Olovo je isprepleteno, poput uobičajenog ruža za usne, dok se brusi. Boja sjaja odgovara boji same olovke.
Prevlaka daje vlažnu i prozirnu boju s laganim treperenjem. Nakon nekoliko puta trošenja lako je postići svijetlu zasićenu boju. Štoviše, apsolutno nije primjetno da su usne slojevite.
Vrlo je ugodno za nošenje: postoji lagana vlaga i apsolutni nedostatak ljepljivosti. Nema okusa, nema izraženog mirisa. Ne razlikuje se puno u trajnosti - to je u principu razumljivo. Ali nestaje ravnomjerno i lijepo s usana)) Ako pretjerate sa slojevima ili prilagodite šminku bez brisanja izvornog sloja, tada će se svijetli pigment začepiti u naborima duž konture usana. Sada, ako je potrebno, potpuno uklanjam sjaj i ponovno ga nanosim u potpunosti.
Ovdje, na ruku, primijenjen u jednom pokretu. Prva fotografija je u hladu. Nije vidljiv jednolik premaz i prozirnost
Taj isti treperenje pojavljuje se na suncu
Dok balzam za usne imam osjećaj da ga on stvarno brine. Ali ako je samo uklonite, taj osjećaj nestaje. Ne, usne se ne isušuju, ali ako ste navikli noćas spavati s balzamom, tada će to biti potrebno i nakon dnevnog nošenja Chubby štapa.
U hladu i u zatvorenom prostoru nijansa je svijetla, ali ne i blještava.

Na suncu se počinje igrati. I pojavljuje se ta ista lakoća

Ocjenjivanje: 5
cijena: bez popusta oko 800 rubalja.
Period ispitivanja: oko 2 tjedna
Hvala svima!
Katherine

Pogledajte video: Clinique Chubby Sticks. One Brand Tutorial Ad (Siječanj 2020).

Loading...