Blogovi

Recenzije Impala Luxe laka za nokte

Dobar dan, kozmetičarka!
Ljeto je na kalendaru, a vani je kiša, sunce se ne vidi ... Dakle, raspoloženje će se morati podići manikuru ...
Nedavno sam dobila dva osjetljiva laka - Lilac Essie „Kupiti ili ne kupiti“ i Limunsko žuto impala # 52.
Unatoč prekrasnoj boji, jednog će komarada morati pogubiti ... Tko i zbog čega?

Prvi junak je Essie 'Kupiti ili ne kupiti', Oduševila me nježna lila boja, a sveprisutna reklama napokon me završila. Osim toga, pročitao sam puno pozitivnih recenzija o tim lakovima i nisam mogao odoljeti da vidim stalak u Rive Gaucheu. Kod kuće lukavi lak pokazao je tajnu - šljokicu. Koje ne volim! Ali ovaj ... fenomenalni plavi svjetlucav, jedva primjetljiv samo na određenom okretanju boce, definitivno mi je ukusio. Svejedno, to neće biti vidljivo na noktima ... nije ga bilo! Vidljiv je. Pod određenim kutom
U početku sam se uvrijedila za Essy i njezine lakove jer su se ljubičasti trakice lila, ćelavi, mjehurići općenito ponašali neprimjereno. No, ostao je na mojim noktima dva cijela dana (uz kućanske poslove!). To je dobro, jer se obično lak već drugi dan makne s filmom. U svakom slučaju, mislio sam da neću nositi ovaj lak ..., ali odlučio sam mu dati drugu priliku. Ispravlja se! Prestao je stršati i ćelav. Bez mjehurića! Suši se brzo. Prikladna široka četkica drugi put mi se činila još prikladnijom;) Dakle, odgovor na pitanje u vezi sa lakom je "Kupiti!". Imaj milosti!

A evo kako svira na noktima! Makro.

Drugi junak je Impala broj 52, Uvijek sam želio žuti lak, ali znajući koliko se loše uklapaju, nisam bio spreman potrošiti veliku količinu. Tako sam kod kuće smjestila Impala limunski lak na broju 52.
Nepotencijalan sam za mirise jer svake večeri prebarujem nokte, ali miris ovog laka mrtvih iz groba će se podići! Ovo je grozno. Eww.
Jedva se prisilim da dišem kad otvorim bocu. Nanosi se relativno ravnomjerno, blago nanosi, ali drugi sloj ispravlja sve. Brzo se suši, četkica je prilično udobna. Činilo bi se dobro! Ali ... žuti prijatelj mi je ostavio nokte 4-5 sati nakon nanošenja! Sišao je s malo filma i još uvijek ostao kod kutikule. I morao sam izaći vani! Ostalo se brzo ispralo i otišlo u šetnju bez pokrivača.
Ay-ah, oni ne zamjenjuju prijatelje poput toga, što znači - Impal - pod tribunalom. Jede!

Mikroshimmer!

A ovdje su zajedno:


Ocjenjivanje: Essie 'Kupiti ili ne kupiti' - "4+", Impala # 52 - "3"
cijena - Essie - oko 300 rubalja, Impala - oko 180 rubalja.
Prsti su mi ružni, nemojte ih vrijeđati i tako brinite.
Hvala na pažnji!
Ja sam Anna, meni - na tebi;)

Pogledajte video: Subliminal Message Deception - Illuminati Mind Control Guide in the World of MK ULTRA- Subtitles (Siječanj 2020).

Loading...