Blogovi

Moje poznanstvo s Letual ružem


Pozdrav svima, odlučila sam vam predstaviti moje Letual ruževe. Uvijek su mi u trgovini prolazile kožice, kao što sam već navikao na luksuzne ruževe, a svi moji proračunski eksperimenti završili su u punom ili djelomičnom fijasku! Međutim, iskustvo s ovim ruževima također je prilično razočarano nego zadovoljno, ali o svemu zauzvrat.
1. Prvi ruž za usne od Letual u nijansi 307 Rouge desir, sans limite. Kao što mi je savjetnica rekla, ovo je nijansa nude u ovoj liniji. Ali u trgovini mi se činilo više ružičasto ili nešto slično. Pa tu je i ona!

Evo njezinog uzorka:
A sada kako izgleda na usnama! Odmah napravite rezervaciju, bez konture, uopće ne nosim ruž, praktički nemam svoje, tako da su mi u početku lijepe usne:
Evo ruža bez bljeskalice pri dnevnom svjetlu:
A ovdje s fondantom (s bljeskalicom):

Moje mišljenje: Već sam spomenuo da ne mogu sa sigurnošću reći da li mi se sviđa ili ne ... Vrlo je masne teksture, osobno mi se ne sviđa, čini se da je lijepo, jer su mi usne suhe i sklone ljuštenju, to ne naglašava ove nedostatke , ali ne skriva previše. Mnogi su ovdje pisali o mirisu, ali to mi ne smeta puno, a to nije osobito vidljivo kod mnogih drugih u usporedbi. Ne mogu se nositi bez konture, a kontura mi ostaje najviše 2 sata, grickalica neće preživjeti sigurno. Spušta se postepeno, ne klizi, neću reći sigurno o širenju, dobro se drži konture (ali ovaj poseban ton, možda zbog ne baš svijetle nijanse), sama nijansa je glavni plus, jako mi se sviđa, jako želim tu nijansu pronađeno u apartmanu, ali do sada neuspješno ((((
Općenito, u 4- (ne mogu više kupiti sebe)
2. Drugi ruž iz ove serije Letual Rouge desir, u nijansi 306, evo:


na swatchu:

Nema bljeskalice pri dnevnom svjetlu:
Moje mišljenje: neću ponavljati miris, teksturu i način na koji leži, nema razlike u odnosu na prethodnika, ali ova nijansa s vremenom mi lebdi na usnama ((ni uistinu mi se nije svidjela nijansa, željela sam eksperiment, takve su boje rijetke Nosim, taj eksperiment nije ispao.
Općenito, 3- (naravno, neću više kupiti)
3. I na kraju, posljednji ruž za usne Letual, iz serije Rouge L'etoile, ružičasti bljesak, 101


na swatchu:
Na usnama bljeskalicom:

Bez nje:

Moje mišljenje: Ovaj ruž za usne je po teksturi vrlo različit od prethodnih. Vrlo je suha, shimer se osjeti na usnama i pri nanošenju ogrebotine na usnama ... Ne leži baš jednoliko, presavija se pri nošenju. Međutim, traje duže, 3-4 sata i nestaje, ostavlja puno iskre, što mi se zapravo i ne sviđa). Opet, plus je njegova nijansa, u principu mi se sviđa, ali više je nikada neću kupiti za sebe. I koristim ga vrlo rijetko.
2. razred (to je tako okrutno, ali istina)
Hvala svima na pažnji, ja se zovem Tanya, samo ti sa mnom)))))

Loading...