Blogovi

MaxFactor MAX efekt sjajna kocka u nijansama 07 ljupke jagode, 08 jarke maline, 09 divlje trešnje

Mješavina jagoda, malina i trešanja: MaxFactor MAX EFEKT GLOSS CUBE u nijansama 07 ljupke jagode, 08 živahne maline, 09 divlje trešnje

Prije par mjeseci pazila sam na ove sjaje i odlučila se kupiti, ali u početku sam odlučila pročitati recenzije. Došao sam kući i bio iznenađen - bilo je teško pronaći informacije. Pronašli smo ga na engleskoj stranici MaxFactor. Odlučio - ionako želim! A ona je bila prva koja je uzela najsvjetlije - 09. Nakon još jednog tjedna, ruka mi je posegnula za 07 i 08. Sada želim sebi još par golih)) Tko je zainteresiran - tražim rez :)

Za početak, prikazat ću ih ovako - primijenio sam ga dovoljno obilno da primijetite da se njih dva najvjerojatnije mogu nazvati tekućim ružem, a jedan je dovoljno proziran. Uz to, 08 sadrži fini fini srebrni svjetlucavi.

1) Jagode MaxFactor MAX EFEKT GLOSS CUBE # 07 lijepa jagoda

Jagoda mi je postala najdraža - jako mi se sviđa njena boja, sposobnost da se mijenja intenzitet nanošenjem slojeva. Na usnama se ugodno osjeća, nije ljepljiv, prilično otporan, može izdržati čaj / kavu, postepeno nestaje s usana, dok lagani pigment ostaje na usnama čak i kada sjaj potpuno nestane. Ne teče se u nabore i ne naglašava nikakve nesavršenosti usana. Općenito, po svojoj cijeni vrlo, vrlo uspješan proizvod!
1 sloj na suncu:

1 sloj, bljeskalica:

2 sloja, u sjeni:

2 sloja, prirodno svjetlo:

2 sloja na suncu:

2) Maline MaxFactor MAX EFEKT GLOSS CUBE # 08 živahne maline

Malina je najzastupljenija od svih, prozirna je, daje usnama ugodnu hladovinu. Malina ima mali srebrni sjaj koji se potpuno ne osjeti na usnama. Lagano naglašava nabore na usnama, ali nikako kategorično, s udaljenosti od 10 cm to se ne primjećuje. Ostatak je potpuno identičan prethodnom sjaju.
1 sloj, bljeskalica:

1 sloj, sunce:

u 2 sloja, prirodno svjetlo, nema velike razlike u intenzitetu:

3) Trešnja MaxFactor MAX EFEKT GLOSS CUBE # 08 divlja trešnja

Trešnja je potpuna kopija jagoda, isključujući boju. Nije mi baš odgovarao, nosim to, na primjer, u klubu. Ali činjenica da ovo nije baš moja boja ne čini sjaj sjajnim, vrlo je dobar.
1 sloj, sunce:

1 sloj, sjena:

2 sloja, sunce:

Što želim dodati kao rezultat: u posljednje vrijeme MaxFactor me ugodno iznenađuje, prije sam bio skeptičan prema njihovoj kozmetici, ali ovi sjaji za mene postali su još jedna potvrda da uzalud) Savjetujem vam da ih samo malo detaljnije pogledate, po mom mišljenju oni imaju vrlo lijepu paletu, poput nude, tako da i svijetle boje.
Trajanje upotrebe: sve više od mjesec dana, trešnja malo duže od ostalih
Ocjenjivanje:
Jagoda: 5+
Malina: 5- (za pokušaj naglašavanja nabora)
Trešnja: 5 (bez plusa, zbog činjenice da boja nije moja)
cijena: Sada u rg 239
Hvala na pažnji, nadam se da je bilo korisno :)

Pogledajte video: Kako da pravilno i lako nanesete hajlajter Miracle Glow Duo. Max Factor Srbija (Siječanj 2020).

Loading...