Blogovi

Šminka "Connector" u dvije verzije: lagana i večernja

Dobar dan svima)) Danas će se eksperimenti predstaviti s takvim oblikom šminke kao konektor i sljedeće dvije mogućnosti. Lagana, ona također može biti vjenčanje i vedra večernja opcija. Kome je to zanimljivo, molim vašu uslugu))
Lice kao i uvijek s bazom, tonikom, korektorima, puderom i rumenilom. Možda lice u svom čistom obliku bez šminke, neću riskirati da se pokaže)) Evo nas prazno platnoZapočnimo)) Pokupimo naoštrenu olovku srednje mekoće i oštrim rubom nacrtamo nešto poput kuke (možete nacrtati ravnu liniju i sve ovisi o strukturi kapka) nacrtamo liniju koja nije preduga i četkom za slavine, da tako kažem, malo produžimo kraj linije (ovo je zbog toga to bi poništilo crtu)
Kao i uvijek, nacrtajte donju liniju trepavica (radimo istom olovkom)
A sada crtamo još jednu crtu (opet, ovo je sve individualno) s obzirom da imam pregibni očni kapak i padajući pregib koji se kreće, stvarno ne mogu nacrtati drugu liniju na kraju nabora, tako da ću još više naglasiti tugu mog izgleda)) moja linija će biti spremljena prije kraj nabora je usmjeren ne na stranu, već prema gore. Nakon što ste uklonili drugu kuku, perje spojite s perjem duž rasta donjih trepavica.

Sada se vraćamo na prvu kuku i zasjenimo je. I ovdje je to gotov obrazac koji ćemo ispuniti sjenama)), ali, u principu, koja je dobra tehnika olovke, možete ostaviti ovu opciju.
Sada u našem priključku i ispod obrva položite pastelnu sjenu, a zatim biserni prah.

Šteta je što fotografija pokazuje samo svoj blagi odraz. Uzmite tamno smeđu mat sjenu i dodajte je malo u oblik te je glatko izmiješajte.
Ovdje smo opet suočeni s izborom smeđih ili crnih eyelinera, naišla sam na crnu ruku, a oblik sam naslikala crnim eyelinerom. Slažem se malo neuredno))

Slijedi maskara.

Pa neću ako ne nacrtam sluznicu. Ovo je azurna boja iz palete Atelier 11.
Dalje će ići fotografije potpuno istog oblika, ali u crnoj olovci sa svijetlijim ljubičastim i narančastim bojama ... princip je isti, da ne bih istukao istu stvar, nisam snimio detaljne fotografije.


Hvala svima)) Nadam se da je bilo korisno))
P / S Photoshop BESPLATNI

Pogledajte video: DJEČJA ŠMINKA - valja ili ne?! (Siječanj 2020).

Loading...