Blogovi

Embryolisse Laboratories Lait-Crème Concentrè hranjivi ovlaživač svih tipova kože

Prvi put Lait-Crème Concentrè Vidjela sam Samanthu Chapman, ova se krema često pojavljuje u njenom videu i jedan je od njenih omiljenih proizvoda za njegu. Zainteresiran za ovaj proizvod, počeo sam tražiti detaljnije informacije o njemu. Kao rezultat toga, otkrio sam da se ova krema naziva gotovo sjajnom, uglavnom zato što rješava nekoliko problema odjednom. Hrani i vlaži kožu, može se koristiti kao obnavljajuća maska, kao krema nakon brijanja, pogodna za njegu dječje kože. Također je važno da je krema prikladna za bilo koji tip kože te da se može koristiti i kao sredstvo za dnevnu i noćnu njegu.
Ovaj proizvod se također naziva "omiljena krema svih šminkera, kazališnih šminkera i modela", s obzirom na to da je izvrsna baza za šminku, može se razrijediti tonskom bazom do bilo koje konzistencije koja vam je potrebna, a koristi se kao sredstvo za uklanjanje šminke. Proizvod je idealan za putovanja i putovanja, opet zbog svoje svestranosti. Prirodno, nisam se mogao složiti s činjenicom da još nisam imao ovaj lijek i uložio sam svu snagu da ga dobijem (što se ispostavilo da nije tako jednostavno).
Malo o Laboratoriji embriolize - Ovo je francuska marka, postoji od sredine prošlog stoljeća, prodaje svoje proizvode putem ljekarničke mreže. U Rusiji i zemljama ZND, marka nije zastupljena i gotovo je nepoznata.
Usput, proizvodi Laboratoriji embriolize nije testirano na životinjama, ne sadrži parabene, proizvođač također uvjerava da je rizik od razvoja alergijske reakcije na njihove proizvode minimiziran.
Sada izravno većini Lait-Crème Concentrè, Dostupno u aluminijskim epruvetama (30,75 ml).
Sastav ovog proizvoda uključuje: Shea maslac, masne kiseline, vitamini, aloe, pčelinji vosak i drugi sastojci.

Organoleptička svojstva:
bijela krema
- dovoljno lagana konzistencija
- miris je prisutan (podsjeća na indijski tamjan), osobno mi se ne sviđa miris (stvar ukusa), ali je neupadljiv, zato se ne fokusiram na njega.
Moje mišljenje:
Lait-Crème Concentrè Dobro vlaži i hrani kožu (na čvrstom 4-minusu uz minus na skali od 5 bodova).
Koristim ga samo kao noćnu njegu (koža mi je suha), jer krema se ne apsorbira vrlo brzo i nakon upotrebe ostaje masni sjaj na licu, kao i neugodan osjećaj "filma", koji me progoni dok se ne operem.
Nakon 3 tjedna uporabe pore se ne boduju.
Što se tiče njegove upotrebe kao temeljnog sloja, reći ću da nisam primijetio veliku razliku između načina na koji se šminka drži i koristi Lait-Crème Concentrè i moju proračunsku osnovicu. Spomenuto gore, masni sjaj i slaba apsorpcija, znatno otežavaju uporabu Lait-Crème Concentrè kao podloga za šminku, iz očitih razloga, osim ako, naravno, nemate dovoljno vremena da dopustite da pričekate dok se krema potpuno ne upije.
za korištenje Lait-Crème Concentrè Kao sredstvo za uklanjanje šminke našao bih se samo u hitnim slučajevima kada nema ništa drugo pri ruci, jer uklanja šminku ovaj je alat vrlo običan, osim toga, nije ekonomičan.
Ukratko, reći ću da je po mom mišljenju ovaj alat prikladan kao osrednji hidratantni i hranjivi krem, za vlasnike suhe i normalne kože u hladnoj sezoni, jer za proljeće i ljeto Lait-Crème Concentrè teška. Alat, definitivno, neće raditi ljudima s masnom kožom, zbog činjenice da ostavlja masni sjaj.
Općenito, ovaj alat na mene nije ostavio dojam.
Hvala na pažnji
Ocjenjivanje: 4 s minusom (za masni sjaj, osjećaj "filma" na licu)
Period ispitivanja: 3 tjedna
cijena: 36 dolara na eBayu za volumen od 75 ml

Loading...