Blogovi

Cvijet mrkve i breskve - ruž za usne Dior Addict i ruž za usne Estee Lauder

Dva ljetna cvjetanja mrkve narančasto-breskve


1. Dior Addict ultra sjajilo # 833 kriška narančasta sjajila za usne
mišljenje: Morkovkin sjaji narančastim imenom. Nasuprot svijetlo crvenoj pozadini - mrlje zlatnih čestica trepere na suncu. Za njega je trebala osvježavajuća ljetna boja - u cijevi i na usnama izgleda jednako atraktivno. Ali uz sve boje u teksturi, tekuće je od uobičajenog sjaja za mene (Lancome i Chanel), a ovo nije toliko postojano. Pojede se gotovo trenutno, ostavljajući tanku liniju mrkve oko usana, kao da ih obori narančasta olovka.
Period ispitivanja: više od šest mjeseci
Ocjenjivanje: 4, neću ga više kupiti, a čini se da je ukinuta,
Procijenjeni trošak: 23 eura
2. Estee Lauder čisti kristalni ruž za usne # 311 Crystal Coral
mišljenje: U dnevnom svjetlu nježno je, poput breskve i prirodno, poput rosa hladnog ljetnog jutra. U mraku i gušćem nanosu, nijansa se čini zasićenim koraljem sa zlatnim tonovima. Lepo leži na usnama, daje im vlažan sjaj, vrlo je gladak i svilenkast. U isto vrijeme, prilično je uporan - podnosi više od jednog gutljaja osvježavajućih pića usred vrućeg ljetnog dana. Dobro vlaži. Zatvoren u simpatičnom zlatnom kućištu s karakterističnim ukrašenim EL logotipom. Jednostavno je volim. Kupila sam ga ispod ljetne haljine breskve ukrašene cvijećem.
Period ispitivanja: više od šest mjeseci
Ocjenjivanje: 5+
Procijenjeni trošak: 24 eura
Zaključno - par zajedno na prstima


I na usnama u duetu

Kao rezultat toga, Dior se povlači, a na njegovom mjestu stoji stabilni koralj M.A.C. Pro Longwear Lipglass - Ups!o čemu možete pročitati ovdje.MAC Shine

Pogledajte video: Zaštita bilja od mraza (Siječanj 2020).

Loading...