Blogovi

Stvaranje sreće za lakogolik. Kako je bilo

Nekada, ne, ne prošlog petka, ali već u veljači 2011. godine, ovaj je post označio početak divne igre koja je već dugo vremena povezivala lokalne lakomanije.
To je nevidljivo za širu javnost (svi su se naši sastanci održavali u privatnim razgovorima), implementirali smo ovu ideju i sada želim izvijestiti o obavljenom radu))

Ukratko za neupućene, suština događaja:

Počevši od mene, kao organizatora akcije, poslali smo nekoliko mjehurića laka na putovanje. Svaki je sudionik, primivši paket, odabrao uzorke koji su joj se svidjeli, umjesto toga predstavili su ih i poslali dalje.

Dakle, igra je uključivala:
37 ljubitelji avanture 27 naselja u 6 zemlje svijeta koje su se proslijeđivale jedna drugoj 100 lakovi 29 marke lakova! I djevojke su međusobno slale poklone i čestitke))
Parcel je bio na putu 1 godina 1 mjesec i 1 tjedanzatvarajući krug odakle je i započeo, tj. sa mnom. Tijekom putovanja izrastala je pretpostavka, kao i u toj pjesmi: umjesto 6 poslanih lakova, dobila sam čak 15!
Želim zahvaliti svim sudionicima na njihovoj odgovornosti, predanosti i nevjerojatnom pozitivu! Bila je to zaista fascinantna priča - sa smiješnim izvještajima, velikim i ne tako brigama, iskrenim emocijama i sretnim završetkom! I čak ću se ovdje zahvaliti Ruskoj pošti))
Gip-gip-hooray i neka netko slijedi naš primjer, jer u životu uvijek ima mjesta za igru, ugodna iznenađenja i nova poznanstva!

Pogledajte video: KAKO JE BILO NA SNIMANJU SPOTA ? (Prosinac 2019).

Loading...