Blogovi

O.p.i, Ezflow, IBD losioni za njegu ruku

Dobar dan svima!
U današnjem postu govorit ćemo o losionima za njegu ruku i nogu.
Imam prilično problematičnu kožu na rukama, zimi postaje izuzetno suha i zahtijeva stalnu hidrataciju. Isprobala sam veliki broj kreme, o nekim od njih ću sada reći.
Koga briga, tražim rez!

1. IBD Belicious Goji Berry losion hranjivi i antioksidans - antibakterijski losion za omekšavanje kože ruku i tijela mirisom brusnica.
Kremasti losion je ružičaste boje, dovoljno gust da se brzo upije i ne ostavlja masni film. Može se koristiti i za masažu ruku, ne kotrlja se. Koža se dobro hrani, učinak ostaje dugo vremena. Jedini negativan za mene je miris, iako je ugodan, ali prilično postojan i drži se na rukama jako dugo. Staklenka losiona s dozatorom prilično je zgodna stvar, sve dok ima puno kreme, kad je ostane dosta, ne uspije. Fotografija pokazuje koliko je vrhnja u staklenki, ali to više nije dovoljno da raspršivač djeluje. Kao i kod svih raspršivača, ako ga neko vrijeme ne upotrebljavate, proizvod koji se nalazi u njemu zamrzava se i mora ga očistiti prije upotrebe.
Trajanje upotrebe: više od godinu dana
volumen: 265ml
cijena: $13.00
Ocjenjivanje: 5-
2. Ezflow Silky Soft losion za ruke i tijelo krastavca dinja - losion za ruke i tijelo s mirisom krastavca i dinje.
Ovo nije prvi losion za ruke ovog proizvođača koji koristim, prethodno su proizvedeni u nešto drugačijem pakiranju. Kupio sam na izložbi nakon kušanja i odabira mirisa. Ukupno je predstavljeno 6 različitih okusa. Uz miris krastavca, suprug i ja smo se najviše svidjeli. Tečnija, s vrlo ugodnom nježnom aromom, koristim je i za masažu. Savršeno vlaži, osvježava, natapa se u par minuta. Daje blagi učinak hlađenja. Koža nakon što postane meka i meka. Nakon što ovaj losion završi, sigurno ću kupiti još jedan i stvarno želim isprobati druge losione iz ove serije.
Trajanje upotrebe: više od godinu dana
volumen: 236ml
cijena: Ne sjećam se točno, oko 10,00 USD
Ocjenjivanje: 5
3. O.P.I manikura i pedikura masaža limunom tonikom - losion za manikuru i pedikuru masaža limunom tonikom.
Tijekom proljeća / ljeta i dok kupujem veliki broj novih cipela, noge su mi trebale više hidratacije i ozdravljenja ... Noge se obično naviknem na druge cipele duže vrijeme i odlučila sam se poslužiti ovom kremom. Krema je predstavljena u nekoliko volumena - 125ml i 250ml i predstavljena je u 8 okusa. Nisam se sprijateljila s O.P.I lakovima, kao što sam u ostalim stvarima bila pomalo razočarana ovom kremom. U teksturi je to žućkasti kremasti gel s prijatnim, postojanim mirisom. Ono što se meni u prvom redu nije svidjelo je to da je nemoguće testirati proizvod u trgovini. Krema je zapečaćena, pa čak i provjera kako miriše, sviđalo se vama ili ne, nije moguće. Dobro vlaži, brzo se upija, kukuruz pomaže zacjeljivanju. Trebala sam imati miris limuna, ali miriše na plastiku i ovaj miris me progoni cijeli dan, pa ga koristim samo za navlaženje nogu i to samo noću. Krema u tubi, pogodna za upotrebu. Koristim ovu kremu do kraja, ali neću je kupiti drugi put.
Trajanje upotrebe: 1 mjesec
volumen: 125ml
cijena: $14.00
Ocjenjivanje: 4
Hvala svima na pažnji!

Pogledajte video: Yeni Akım O NA NA (Studeni 2019).

Loading...