Blogovi

YSL Zlatni sjaj Shimmering sjajilo za usne

Pozdrav, kozmetičari!
Želim vam reći o jednoj od najboljih, po mom mišljenju, sjaju u apartmanu
Yves Saint Laurent Zlatni sjaj # 10

Dugo sam izbjegavao ovu seriju iskričavanja i sve to zato što vrlo često čitam o njihovom groznom mirisu („jelka“, „nešto kiselo“). Ali zanimanje, znatiželja i prelijepi swatch napravili su trik i ja sam ih svejedno otišao testirati. U trgovini sjaj nije mirisao na ništa, jer nije njušio (tamo nema mirisa kozmetike, jer su testeri stari 100 godina), jako mi se svidjela boja i tekstura i kupila sam je. Djevojke, smiješna je stvar što se samo trznem od ovog mirisa, jako mi se svidjelo i uživam u njemu kad ga stavim i kad mi se smiri. Sada se sa smijehom sjećam kako sam pobjegao od tih sjaja. Tako je to pojedinačno.
A sada o kvaliteti Zlatnog sjaja detaljnije:
boja: sjaj se sastoji od zlatnog svjetlucavog svjetla i blijedo ružičaste baze. Zlatni svjetlucavi zrak na suncu igra se u različitim bojama, što se može vidjeti dolje na swatchu. Usne malo posvjetljuju. Blijedo ružičasta boja vidljiva je na blijedi koži, sada sam već preplanula i na meni izgleda gotovo bezbojno, no zimi je bila ravno ružičasta.
Shimmer nije ogrebotina i uopće se ne osjeća na usnama. Kada obrišete sjaj, šljokica se ne širi po cijelom licu.
otpornost: sjaj nije ljepljiv, ali istovremeno vrlo, vrlo postojan - izgleda kao svježe obojen 4-5 sati (nikad više nisam pokušavao s njim). Sjaj ne nestaje.

Moja je nijansa koja se ne širi i sjedi mi na usnama poput prikovanih, u trgovini sam isprobala oko 7 nijansi na ruci i otišla u šetnju dalje do dućana, nakon nekog vremena vidjela sam da neke boje teku. Zato budite oprezni prilikom kupnje, ovi sjajevi imaju različitu kvalitetu ovisno o boji !!!


tekstura: gel, vrlo lagan, praktički nije ljepljiv, sjaj za usne se ne osjeća
Osjećaji kada se nose: on je vrlo ugodan! Usne su mi užasno kapriciozne i većina sjaja ne ostaje uz mene zbog činjenice da su moje usne prekrivene kore i formiraju se rane, ali ovdje je sve samo na najvišoj razini! Usne su glatke, hidratizirane i mekane)
Zbog velikog broja sjaja sjaj vizualno daje volumen usnama. Ne ulijeva se u nabore usana.
Ekonomičan.
Ima vrlo udobnu četkicu, koja se ne ljušti, iako je nalijepim nasumično

volumen: 6 ml

Samo zlatni svjetlucavi sjaj ima, ali na suncu postaje višebojan, posebno su vidljive plave šljokice
Čak je i u hladu, zgodan je! I kakav sjaj


cijena: 30 dolara
Period ispitivanja: pola godine

Loading...