Blogovi

Recenzije Clarins Joli Rouge Brilliant Perfect Shine Sheer

Sankt Peterburg vjetar vole samo kitovi, surferi i ljudi s kratkom kosom. Kako ne pripadam nijednoj od gore navedenih kategorija, uznemirio me!
Lijepo oblikovana kosa? Ispravio se, zar ne?) Dobra djevojka! Concierge će ga cijeniti!)) I cijenit će ga, jer ostatak će vas vidjeti nakon što vam slavni vjetar iz Finskog zaljeva puše po vašoj frizuri)) Dat će vašoj kosi volumen, teksturu i što je najvažnije ... nalijepite je na usne, obojenu sjajem!) )
Stoga je za mene labava kosa i sjaj za usne - tabu!

To je bilo sve dok nisam dobio divnu Papainu Clarins Joli Rouge Brillant # 05. Izgleda poput sjaja na usnama, ali kosa joj se ne lijepi!) Istina, ne možete postići zrcalnu glatkoću na usnama, ali moji živci su mi važniji))
Štap izgleda super ukusno! Miriše na slastičarnicu :) Nakon nanošenja slatkast okus ostaje na usnama, ali je neupadljiv i nimalo me ne muči.
ludi štapići mrkve s nijansom breskve i milijun sićušnih šljokica koje daju nježan sjaj. Tijekom nanošenja osjeti se šljokice (ruž ima blago hrapavu površinu), ali nakon toga su apsolutno nevidljive i ne osjete se.
A sada prijeđimo na najzanimljiviji dio posta (na kraju, u trgovini, svatko od nas može vidjeti kako ovaj ruž izgleda na našim rukama, ali samo se najiskreniji usuđuju staviti tester na usne :))
moje usne s jasnim balzamom:
usne ružem
Joli Rouge Brillant daje bogatu hladovinu, ali same usne ne skrivaju. Zbog prirodnog pigmenta usana, ruž izgleda svjetlije nego na ruci, ali daleko od mrkve, naravno)) Najvjerojatnije će ljubitelji super svijetlih usana razočarati takvom transparentnošću. Traje od 1,5 do 2,5 sata. Ne suši se, ne kotrlja se, ne osjeća se na usnama. Šminku možete popraviti u pokretu.
nakon užine boja ne ostavlja potpuno, a iskre se ne razmazuju po licu :)

cijena: ~ 750 rub. na "zlatnom" WG
razdoblje ispitivanja: oko mjesec dana.
ocjena posjetitelja: 5.
Sutra planiram putovanje zbog bež nijanse ovog ruža :) Preporučujem ga svima!
Hvala na pažnji, Anya :)

Pogledajte video: Clarins Joli Lipstick Lookbook (Veljača 2020).

Loading...