Blogovi

Mišljenja o sjeni dugog nošenja Bobbi Brown

Dobar dan)
Već tjedan dana gorim od želje da vam pokažem svoje sjene nove stvari, započet ću, možda, s najdražima:

Ovo su uporna kremasta sjenila Bobbi Brown, dio ljetne kolekcije šminke "Miami kolekcija za ljeto 2012".
Za ljeto sam zaista želio zamisliti prekrasne nepretenciozne gole sjene iz kategorije "oslikane i nestale". Kremne sjene ove Givenchy ljetne kolekcije poslužile su kao inspiracija, ali prvo, još uvijek nisam vidio niti jedan pozitivan osvrt na ove sjene, i drugo, još uvijek nemamo samu kolekciju i više nema strpljenja i želje za čekanjem. Stoga sam počeo tražiti ono što želim sa strane) I, naravno, našao sam ga.
Sjene su fenomenalne! Staklenka se čini mesnasto smeđe boje, poput nekakvog tamnog temelja, ali kad se nanese na ruku, otvara se pješčanom sjajnom prašinom. Da budem iskren, očekivao sam da će mi dati samo vlažan sjaj pred mojim očima, ali stvarno su me iznenadili, pokazujući se pijeskom u prahu kroz stoljeća. Postali su potpuno praškasti, tako ugodni, topli, pješčani, ravnomjerne sjene ... Spangles su toliko mali da se zapravo mogu nazvati sjajnom prašinom. Ne upadaju u oči, ali na suncu ugodno svjetlucaju i ne dopuštaju da hladovina bude samo puderasta. Kao rezultat toga, dobivamo vrlo prirodno lijepu šminku za oči, čini se da je uopće niste izmislili, a ovo je prirodna ljepota očiju))) Vjerojatno nisam potpuno jasan, ali to je poput meteorita, visokih zraka ili Chanel svjetlucanja ... teško je objasniti, još teže je pokazati, ali to nas čini malo boljima))
Stavim sjene prstom dok je to normalno, ali morat ću razmisliti o kupnji četkice za ovaj slučaj, jer je vrat staklenke toliko mali da će uskoro biti neugodno. Izvrsno su tipizirani, stvarno su kremasti, nanose se i sjene još bolje, općenito ih možete zasjeniti na nulu, ostavljajući samo blago pjenušavi veo stoljećima. Ne smrzavaju se brzo, možete leći do željene svjetline ili obrisati mrlje. Nošen BEZ baze dugi dan u svom izvornom obliku. I ne samo to, oni sami mogu biti izvrsna baza, pa čak i plivanje s njima može i ništa im se neće dogoditi (nisam to već probao, ali konzultant je položio zakletvu). Umijem oči običnim mlijekom za uklanjanje šminke, a zatim operem lice. Tjedan dana nisam primijetila da se vjeđe isušuju. nekoliko prvih vremena primjene, nešto neobično stoljećima se malo osjetilo, sad to nema. Sve je super.

Oprostite, nismo imali sunce već tjedan dana, pa ga nismo mogli pokazati sjajem, ali stvarno sam to želio, pa se ne bojte, sve sam oštricom izoštrio) na sljedećoj fotografiji kako bih pokazao da nisu mat
Ludo sam zadovoljan svojom kupnjom, također ću sa zadovoljstvom gledati i ostale boje iz ove linije, jer postoji mjesto za šetnju!
Ocjena: 5 (neću uzeti ni bod za neugodan uski vrat u tegli)
Približni trošak - 1000 rubalja.
Trajanje upotrebe - 1 tjedan

Loading...