Blogovi

Moja koža je preporođena ili Ahava - gosti iz Izraela

Ugodan dan, djevojke!
Ispričat ću vam danas o mom poznanstvu s kozmetikom iz mrtvog mora - Ahava.
Koga briga - dobro i dobro!


Malo o tvrtki:
Kozmetička tvrtka Ahava Dead Sea Laboratories (Izrael) nalazi se direktno na obali Mrtvog mora. Ahava proizvodi kozmetičke linije na bazi ljekovitih soli i blata Mrtvog mora izravno iz prirodnih sirovina. Mineraloški sastav soli iz Mrtvog mora značajno se razlikuje od sastava soli drugih mora. To je omogućilo da Mrtvo more postane jedinstveno lječilište, koje je stvorila priroda i privuklo milijune turista iz cijelog svijeta. Osim jedinstvenog sastava soli, Mrtvo more je poznato i po ljekovitom blatu koje se izvlači s dna ovog akumulacije. Poznato sulfidno blato Mrtvog mora izrazito je mineralizirano, s visokim sadržajem broma, joda, hormona sličnih tvari. AHAVA 100% prirodna sol za kupanje i mineralno blato pružaju izvrsnu priliku za iskusne učinke boravka na Mrtvom moru bez napuštanja vašeg doma.
Dugo istraživanje ljekovitih i kozmetičkih svojstava prirodnih mineralnih elemenata dovelo je AHAVA do razvoja jedinstvene serije kozmetike. Visoko učinkovite i jednostavne kozmetičke linije kombiniraju vitalne minerale iz Mrtvog mora i razne biljne komponente. Visoka koncentracija prirodnih minerala potiče dugotrajnu hidrataciju kože, aktivira metabolizam i cirkulaciju krvi, ubrzava regeneraciju stanica i ima opće ljekovito djelovanje. Ahava kozmetika poznata je i voljena u cijelom svijetu.

Ovo je izreka, a pred nama je bajka. Ispričat ću vam što je ostalo kod mene nakon podjele svih slonova
*Razdoblje testiranja proizvoda je više od šest mjeseci.
Dakle, prvo ću govoriti o bočici, po mom mišljenju, beskorisnoj bočici.
Ahava vrijeme za hidrataciju esencijalnog oživljavajućeg seruma

Detaljan prikaz:
Iskreno? Očekivao sam više. Kao i obično, proizvođač obećava planine od zlata, ali obećati je da se neće ženiti. Ovo je lagana, prozirna emulzija, lijepo miriše (čak mi se i druga polovica ne namršti kad ih razmažem, ali on je također prgav!). Brzo se upija. Zatim nanesem kremu - ne otkotrlja se. I možda je to sve: da, koža je meka, ali daje bilo koji hidratantni učinak :) Svježinu i mladalački sjaj, TTT, čini se kao da je već prisutan. Nisam primijetio da svijetli kožu.
Što se tiče primjene: ja bih na svoju suhu kožu mogla nanijeti više od dvije kapi.
Prijateljica s masnim / kombiniranim bila je ograničena na jednoga, a to - nije joj odgovaralo: lice joj je zasjalo palačinkom.
Ocjenjivanje: za mene 4.
cijena 39,90 $
Idemo dalje
Ahava DeadSea omekšavajući sol za čišćenje omekšane soli

Detaljan prikaz:
Oh, dobro, ovo je staklenka težine 350 grama, prekrasna je po punjenju. Napravljen je od jednostavne plastike, poklopac se lako odvije, zaštitna membrana bila je tanki film. koja je odmah zloupotrijebljena)
A sada o najvažnijoj stvari: unutra se nalazi nešto nalik brašnu - prešano sitno zrno. Mirišu ukusno i nenametljivo (dobro, iz nekih razloga ne osjećam deklarirane mandarine, a cedar ne miriše). Piling je sooooo ekonomičan (i isprva se slabo uklanja iz konzerve), jer kada dođe u kontakt s vodom pretvara se u losion.
Proizvođač preporučuje nanošenje na suhu kožu, trljanje i potom navlaženje vodom, ali meni je to tako nezgodno. Stoga ga koristim drugačije: potapšam ga u vodu, počnem ga nanositi na mokro tijelo i odmah ga samljeti (tj. "U dijelovima"). Abrazivne čestice predstavljene su solju, pa će ljubiteljima "težeg" pilinga izgledati slabo. Nakon ovog postupka, koža je meka, glatka, nahranjena i slana :)
Mala napomena: ovo je zaista SALT piling, pa ako postoje rane, crvenilo itd., Čim piling dođe na ta područja kože - senzacije nisu baš ugodne))))) A ipak, ako nosite leće, nosite njih prije upotrebe pilinga
Krenimo od riječi do akcije :)
Nanesena, na suncu od vrućine koža se počela topiti

Dodana voda

Ocjenjivanje: za mene 5 +++++.
cijena 19,90 $
Biljke Ahava Deadsea miluju tijelo sorbeta

Detaljan prikaz:
Izvrsna krema, proizvođač nije lagao o produljenoj hidrataciji. Jednostavan za nanošenje, brzo se upija. Ne ostavlja ljepljiv film. Lijepo miriše, miris se dugo ne zadržava na koži. Za ljeto, prekrasna krema. Što je još potrebno za sreću?))))
Ocjenjivanje: 5.
cijena 19,90 $
Ahava deadsea biljke Suha uljana tjelesna maglica
Moje više ne izgleda tako lijepo, oprosti
Detaljan prikaz:
Raspršivač je prikladan, ne začepljuje se, ali se samo ulje troši vrlo brzo (za razliku od svih ostalih proizvoda). Pokušao sam nanijeti na suhu kožu, a na mokru - rezultat je jedan. Prilagodio sam se nanositi na ovaj način: naliježem ga na dlan i utrljam ga po mokrom tijelu. Na primjer: jedan zilch mi je dovoljan da se u potpunosti nanese na ruku.
Ulje se brzo apsorbira (previše! Zato, velika potrošnja), dobro miriše. Raspoloženje raste
Ocjenjivanje: 4 (zbog neučinkovitosti)
cijena 19,90 $
Ukratko, želim reći sljedeće: kozmetika je doista zanimljiva i vrijedi je upoznati.
Hvala svima na pažnji.

Pogledajte video: Dr VAIS - Oksigenoterapija (Listopad 2019).

Loading...