Blogovi

Shiseido The Makeup Dual Balancing Foundation SPF 15 mišljenja


Kao što sam ranije pisao, sviđa mi se Victoria Bonya. Također volim šminku.
Stoga sam se pitala kakvu kozmetiku Victoria koristi. Već sam pisala o njenom omiljenom sjaju za usne. A sada ću vam reći o temelju koji Bonn voli.
Dakle, ovo je Shiseido The Makeup Dual Balancing Foundation SPF 15 - Tekući temelj dvostruko djelujući SPF 15.

Iako imam dovoljno sredstava za toniranje, a još uvijek nije završeno, ideal, po mom mišljenju, Sisley Foundation, i dalje sam divlje željela isprobati Shiseido Foundation koji se Victoria Bonnet toliko svidjela.
Za ovu kremu se tvrdi da uravnotežuje, super stabilna i udovoljava svim potrebama kože. Vlaži suha područja, smanjuje masni sjaj, daje koži nježan matiran ton.
Sastav kreme:
aqua, ciklometikon, polimetilsilseskvioksan, glicerin, butilen glikol, dimetikon, dimetikon / vinil dimetikonski crosspolimer, dimetikonski kopolol, etilheksil metoksinnamat, bis-butildimetikonski poligliceril-3, sorbittenski hemigemit , natrijev hijaluronat, aluminij hidroksid, aluminij distearat, trietoksikaprililsilan, sljub, polisilikon-2, bht, glinica, tokoferol, fenoksietanol, natrijev dehidroacetat, parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, - CI 77199, ±
Možda ne razumijem sastav, ali nisam razumio "što" ovdje pruža zaštitu od sunca?
Detaljno mišljenje:
Volumen temelja - 30 ml. Krema je u staklenoj bočici s vijčanom kapicom. Nedostatak je nedostatak raspršivača ili lopatice za prikupljanje vrhnja. Odnosno, samo morate sipati kremu na ruku, i već je nanijeti na lice. S obzirom na široki vrat boce, ova vrsta biranja nije u potpunosti prikladna.


Ali to nije glavno ...
Od tada, sama krema, a istina se pokazala vrlo dobrom. Općenito, volim svjetlosne teksture tona, a od tonskog lijeka čekam da mi lakši premaz leži kao druga koža.
Ova krema je vrlo lagane teksture i prilično tekuća. Vrlo (!) Se lako distribuira na koži, stapajući se s njom. Krema se lako nanosi i prstima i četkom ravnog tona.
na ruku

Krema, savršeno položena na moj odlazak, nije se sukobila i nije se valjala.
Ne trebaju mi ​​guste teksture, s jakom zaštitnom snagom, jer (TTT) praktički nema što za prikriti. Stoga mi se svidjela krema, način na koji gladi kožu, a ostaje nevidljiv na licu i ne osjeća se.
Ne znam kako se nositi s teškim manama.
Krema ne leži na koži s matiranom maskom, već daje koži saten sjaj.
Uistinu, obrazi su mi suši od T-zone, ali krema leži tako da koža postane homogena.
Tijekom dana krema se ponaša dostojanstveno: ne teče, ne naglašava pore, a ja ne popravljam šminku tijekom dana. Za usporedbu, na primjer, temelj Dior Forever, nekoliko sam sati nakon nanošenja morao namazati matirajuće salvete, iako moja koža nije masna.
Možda ću tijekom vrlo vrućih dana morati koristiti matirajuće salvete, ali sada nema takvih problema.
Dakle, naslikala sam sve prednosti kreme, a sada ću reći koji je nedostatak kreme za mene ...
Odabrala sam nijansu # I 00 Very Light Ivory koja je najlakša u liniji.
Testiranje kreme na ruci u trgovini, činilo mi se savršenom za moj ton kože. Čini se da je tako. Ali! Krema se tako stapa s mojom kožom (uopće nema granica), ali čini me nezdravu blijedu. To jest, vidim čak i čistu kožu, ali istovremeno izgledam nekako "nije živo" ili bolesno (ne znam kako najbolje prenijeti ideju).
na licuOpćenito, pokazalo se, nije nedostatak kreme, ali još uvijek je moja pogreška u odabiru sjenila. Mislim da ako sam barem jedan ton uzeo tamnije, taj problem nije nastao.
Ova nijansa je pogodnija za djevojke s vrlo porculanskom kožom, te djevojke s ružičastim tonom kože.
U međuvremenu morate dodatno koristiti puder, rumenilo i bronzer da biste dali licu "živost". Ali ne volim to, jer u šminki radije koristim samo jedno sredstvo za toniranje: bilo ton ili puder ...
ovdje u usporedbi sa sisley temeljem (sisley top)
Sisley je tamnija i malo gušća

Za usporedbu, Shiseido kremu mogu staviti na 2. mjesto, nakon Sisley fondacije, i u 3. Dior Forever, što mi se apsolutno nije svidjelo!
Ocjena: Čvrsta 5
Cijena: oko 1.500 rubalja, ne sjećam se točno.
Trajanje upotrebe: svakodnevno, u trajanju od tjedan dana.
Pozdravi, Katya.
P.S .: Za sebe sam odlučio da ću definitivno kupiti takav temelj, ali u drugačijoj nijansi, budući da sam više nego zadovoljan omjerom cijene i kvalitete.

Pogledajte video: Shiseido Dual Balancing Foundation. Review & Demo. Mandy Davis MUA (Veljača 2020).

Loading...