Blogovi

Moj MAC Lucky - najdraži i izdajnički


Danas sam se napokon spojila i fotografirala sve svoje MAC lakove!
Požurite mi! Primijetila sam da postoji vrlo malo objava o njima, ali u međuvremenu, ovo je moja omiljena marka lakova za nokte (i kozmetike uopće)!
Dakle, ispod izrezane fotografije raznih lakova, i sa šljokicama, i nude, i neobičnih boja.

1. MAC lak za nokte "tiho vrijeme" (krema)
Počet ću s ovim skromnim, ali zanimljivim lakom. Kremast je, na fotografiji dva sloja, brzo se suši i dugo traje. Po mom je mišljenju bež boje, s ponekim odjekom močvare. Vrlo lijep lak!


2.MAC lak za nokte "hangin 'loose" (krema)
Ovo je lak iz kolekcije do plaže - skroman jednostavan bež lak. Osobno mi se jako sviđa jer je lijepe boje, otporan, leže bez ćelavih pjega i također se brzo suši. Puno sam ga koristio za posao.


3.MAC lak za nokte "hyperion" (krema)
Pa što da kažem, opet krema, ali ovaj put mliječno-tirkizna, vrlo osjetljiva, ali istovremeno svijetla, privlači pažnju.Na fotografiji su dva sloja, prebrzo se suši, kao što drži - također dugo vremena.


4. MAC lak za nokte "zemaljski sklad" (mraz)
Ispričavam se zbog ovog laka - već se osušio i gotovo je gotov, tako da fotografije uopće nisu ispale, a odražavaju se samo ostaci prošlosti. Stvarno sam ga volio, zbog neobične boje - sivo-močvare s sjajima, činjenice da se brzo osuši i nanosi u jednom sloju, prekrivajući sve praskom.


5.MAC lak za nokte "deblja" (krema)
Ovaj zeleni lak nije u mojim favoritima, ne volim takve boje, ali sam po sebi je predivan - polaže se glatko, jednoliko, brzo se suši i općenito se odlično ponaša) Boja - kaki, krema bez svjetlucava.


6. MAC lak za nokte "izvan ljubomore" (krema)
Ljepotica je nevjerojatna, a ne lakirana - duboko je zeleno-tirkizna, gotovo crna. Na suncu možete vidjeti zeleno, a u sjeni - samo čisto crno. Lijepo sjaji, savršeno se suši i ispire se bez pruga.


7.MAC lak za nokte "nocturnelle" (krema)
Siguran sam da bi, kad bi postojalo prvenstvo za najviše trulog laka, ovaj pobijedio! Tečna je poput vode, na fotografiji su tri sloja koja sam jedva naslikala. Zadrži najviše pola dana i ispere se divljim mrljama. Uh! Što se tiče boje - jednostavno je crna, bez ikakvih trikova.


8.MAC lak za nokte "sjajan!" (Pearl)
Ovo je naš lak iz Disney kolekcije. Vrlo neobično - u stvari, riječ je o milijunu iskra na podlozi od patlidžana. Sekve su uglavnom plave, plave i zelene boje. Ljepota! Ali imam dojam da bolje izgleda zimi, ili kad nema jake sunčeve svjetlosti. Začudo, lako se ispere - na kraju krajeva, puno iskriča, ali sve je ok. Sušiće se 5 minuta u tri sloja, usput, na fotografiji su tri.


9. MAC lak za nokte "vintage vamp" (krema)
Obožavam ovaj lak za nokte! Ne, ni to - volim! On je jednostavno savršen - i ženstven, i neobičan, a ispod jakne, po želji, prikladan. U boci se nalazi smeđa višnja, prvi sloj je prozirna trešnja, drugi je mrlja, a treći je da je fotografija duboko bordo crveno-crna. Vrlo plemenite boje. Ali on ima osobinu koju mnogi ne vole - to nije baš krema, ali na rubovima je pomalo žele, što stvara i efekt prozirnosti i dubine. Otpornost - najviši od svih lakova maka, lako se ispire.


10.MAC lak za nokte "asiatique" (mraz)
Pa, ovdje ni ne znam - on je Azijat, ali ne vidim obećani mraz, barem ga ubij! ali ovo je na bolje)
Lijepa crvena, tamnija od one koju imamo sljedeću. Na fotografiji - u jednom sloju, suši se dvije minute. Čeka se tri dana.


11.MAC lak za nokte "shirelle" (krema)
Ovaj lak volim i mrzim. Volim - jer se nanosi u jednom sloju, za savršeno savršeno crveno - bez vidljivog podtona i elegantne jednostavnosti. Mrzim ga jer ne traje više od jednog dana i što ga je nemoguće oprati! Sve oko postaje crvene mrlje, koje se jedu u prste. Brr! Dakle, ja čak ni ne znam.


12. MAC lak za nokte "dječja narančasta" (krema)
Pa, ovo je izravno trend ljeta) Prekrasan svijetlo narančasti lak) Tekstura - izgleda poput jelke, vidljivi su vrhovi noktiju. Kakav užas) Zadrži dva dana, savršeno se ispere.


13. MAC lak za nokte "carski cvijet" (mraz)
Još jedna narančasta, ali ova sa zlatnim svjetlucavima. Jasno je zašto carski) Također je vrlo svijetao, otporan, brzo se suši i lako se ispere.


14. MAC lak za nokte "fosfor" (mraz)
Pa, ovdje je više nego dovoljno mraza) Ovo je svijetla zlatno-žuta boja, usput, moj prvi makov lak. Brzo se suši, također drži. Volim ga i ne baš, volim ga jer je jako svijetao, nokti kao da neprestano svijetle, i doista, fosfor! Ali istodobno, osobno ne volim kad se lakovi tako otvoreno uklanjaju, a to se može vidjeti u blizini.


15.MAC lak za nokte "Vice is nice" (mraz)
Ne znam ni koju je boju - vjerojatno, biserno svijetlu broncu? U svakom slučaju, ove boje mi se ne sviđaju, ali dobro su izvedene - nanosi se tako lagano, na fotografiji su dvije, a na jednom noktu se vidi ćelavo mjesto. Lako se briše i traje vječno, ne nosim tako dugo)
Poziva sretnu novu godinu)


16. MAC lak za nokte "originalnost" (mraz)
Ne sviđa mi se ovaj drug! Prvo, boja - po mom mišljenju je jeftina i neka vrsta prljave. Drugo, također je crna, tekuća poput vode i loše leži, na fotografiji su tri debela sloja, naravno, brzo se suši, ali brzo se ljušti.


Fuh, to je sve! Užas, koliko sam umorna da ovo sve napišem i želim vjerovati da će mi dobro doći - inače zašto sam sve ovo napisala
Hvala svima!
cijena - svi imaju oko 600 rubalja.
procjena - svima, osim crne, crvene, druge i posljednje bronce - stvarajući ih pet. Ovo je tri.

Pogledajte video: MAČ U FORTNITEU SAM RJEŠAVA STVAR!! (Travanj 2020).

Loading...