Blogovi

Recenzije Gigi Bioderm losiona

Pozdrav svima!
Danas želim razgovarati o 2 proizvoda iz profesionalne izraelske kozmetike koji su mi se svidjeli.
Tko voli koristiti profesionalca u kućnoj njezi - dobrodošli!

1. Gigi "LOTUS BEAUTY" SILKY NOĆNI SERUM. - Noćni serum s proteinima svile
Ovaj serum preporučuje se vlasnicama svih tipova kože, ali čini mi se da za djevojčice s masnom i problematičnom vrstom takvi lijekovi nisu baš prikladni. Ali sa osjetljivim na suho - molim. Prišao sam i stvarno mi se svidjelo. Serum je ulje lagane, ali opipljive kozmetičke arome.
sastojci:
Sastav je prilično kontroverzan, unatoč činjenici da su prirodna ulja i vitamini - retinol palmitat, tokoferol acetat, sojino ulje, suncokretovo ulje, ekstrakt lotosa (Lotus Sorniculatus), ekstrakt lista kineskog čajnog lista (Camellia Sinensis), ekstrakt aloe vere
nalaze se na vrhu popisa, svi isti, postoje silikoni i mineralno ulje. Ali osobno moja koža i ja nemamo ništa protiv ovih sastojaka, pa mi ovaj sastav odgovara.
Swatch:Moje mišljenje je da mi se jako svidjela sirutka. Nanosim je noću, ujutro se probudim, koža je baršunasta, postaje njegovana, ljušti se - crvenilo odlazi. Stvarno postaje svila na dodir. Nakon toga noću ne nanosim kremu, ovo nije potrebno. Od minusa, sirutku je bolje koristiti u zimsko-proljetnom razdoblju, tada se ona brže apsorbira i ne uzrokuje nelagodu. A s pojavom vrućine, osjećaj ulja na koži traje dulje, što i nije baš ugodno. Očito, odgodit ću ga do pada. Tijekom cijelog korištenja seruma nije se pojavila alergijska reakcija, pore se nisu začepile. Osim toga, serum je vrlo ekonomičan za korištenje - 1-2 klikova na dozatoru dovoljna su za nanošenje na cijelo lice. Koristim ga više od 4 mjeseca, kraj još nisam vidio.
Ocjena: 5
Cijena: 25 Eura.
2. Gigi "BIODERM" LOTION ZA ULJE KOŽE
Ovaj losion je pozicioniran kao sredstvo za masnu kožu, ali naišao je na moju suhu kožu. Od početka sam kupio od kozmetičara njezine lijekove, na kraju sam kupio cijelu bočicu. Odličan SOS lijek za borbu protiv akni, komedona, pustula i ostalih bjakija na licu.
sastojci:Počeo sam se malo uključiti u formulacije - čini mi se da je to učinkovito i sigurno. Ovako ovaj govornik izgleda u boci - Moje je mišljenje da je to istinski iscjeliteljski lošeg mirisa - i zato je tako djelotvoran.
Prije uporabe temeljito protresem sadržaj, zatim malo nalijem na pamučni bris i liječim sve upalne tegobe na licu. Prije toga ne stisnem ništa, jer u principu nikada ne diram lice razigranim rukama. Proizvod nanosim samo na čistu kožu, najbolje noću. Ja ovim putem idem već neko vrijeme, ne dugo, jer se losion vrlo brzo suši, a ostatak mažem pamučnom spužvom. Neprijatelji nakon takvog napada umiru vrlo brzo - doslovno se osuše tijekom noći, a budući da ga lokalno nanosim, zdrava koža ne pati. Vrlo sam zadovoljan proizvodom i osjećam da će trajati jako dugo.
Ocjena: 5
Cijena: 25 Eura
Hvala svima na pažnji, nadam se da je neko postalo korisno

Pogledajte video: Potrošeni proizvodi #5 (Travanj 2020).

Loading...