Blogovi

Dior Rouge Dior voluptuous care ruž za usne recenzije

Dior Rouge 264 Lilias Mitzah

Pozdrav svima!
Danas ću govoriti o svojoj nedavnoj kupnji - Dior Rouge ružu za usne, čija je nijansa malo iznenadila. Dugo sam brinula o sebi gnječan ruž nježne nijanse, ne isušivši usne, što ne zahtijeva posebne tehnike nanošenja i, ipak, cijelom make-upu daje više njegovan i uglađen izgled.
Rezervirat ću odmah - već sam vlasnik Guerlain Rouge G de Guerlain, kojem po iskustvu mogu pripisati gotovo sve gore navedene kvalitete, a ovaj put sam odlučio pokušati nešto drugo. Moj izbor nakon testova bio je između Chanel Rouge Coco Shine neke gole nijanse i Dior Rougea. I na kraju sam odabrao nijansu 264 od Dior-a, jer me je jako privukla lila nota u sjaju i prirodno ružičasti goli osnovni ton.
Detaljan prikaz:
Mnogi od nas, pokušavajući održati higijenu, preziru se kako bismo testirali nijanse ruževa na usnama i odabrali na ruci. I ja također pripadam njima. Nepotrebno je reći da takav izbor ponekad predstavlja iznenađenja. Nisam pobjegla od ovoga, a ja s ovim ružem.
Na ruci ruž ima blijedo ružičastu boju, a zbog ne baš guste teksture izgleda prozirno. Prilikom testiranja u trgovini nisam obraćao pažnju na bisere, već sam primijetio samo neizraženi hladno ružičasti sjaj i vrlo rijedak srebrni svjetlucav.

Malo iznenađenje me dočekalo kod kuće.
Ako nisam pogriješio s osnovnim tonom ruža za usne - on stvarno ponavlja moju prirodnu nijansu usana i malo je naglašava (fotografija gore), onda se s odrazom pokazalo potpuno drugačije. Nanijela sam ruž za usne srednjim pritiskom, slikala se po cijelom volumenu usana i bila sam užasnuta - izgledala je užasno matična, s jeftinim smrznutim sjajem (fotografija ispod). Za potpunu jeftinost potreban je samo veliki grubi svjetlucavi sjaj. Nepotrebno je reći da sam se uzrujao ... Na fotografiji ispod - nanošenje srednjim pritiskom, bez balzama ili bilo kakve preliminarne pripreme usana (na usnama je, usput, bilo nesavršenosti u obliku velikog pilinga u središnjem dijelu) ,
Ne znam ni da slučaj pripišem onom "Gdje su mi oči pogledale ?!" ili na "Kako to izgleda tako različito na usnama i na ruci? ..." Na fotografiji je očajnički pokušala uhvatiti isti užasni biserni štapić u ruž koji ruž nakon nanošenja daje na usne, ali čini se da to ne djeluje baš dobro:

Na kraju sam se prilagodio da ga nanesem vrlo laganim pokretom, labavim slojem, ponekad s sjajem. U procesu pokusa primijetio sam još jednu smetnju - ako je stavite na higijenski ili balzam, ona se otkotrlja nakon pola sata. Da budem iskren - ne nosim to na poslu. Dakle, vikendom ponekad izlazim s njom, a zatim lagano obrišem višak ubrusom. Ruž za usne, po mom mišljenju, ne treba, ali moj ton iz Pupe, o kojem ću pisati kasnije, došao je u ton.
U suštini: Svidio mi se ruž u cjelini - neugodni dojmovi samo iz sjene. Naravno, teško je imenovati njenu njegu (pogotovo u usporedbi s Guerlain G Rouge), ali ipak tekstura meko leži, ne valja se, uopće ne isušuje usne. Postojanost, poput one spomenutog Gerlena, vrlo je skromna: 2-3 sata bez grickanja, ako pomaknete usne, ostaje vam samo odsjaj na usnama nakon par sati (sviđa mi se), a ako jedete, onda vam ne preostaje apsolutno ništa. Za ljuske, naravno, začepljene prilikom nanošenja, ali općenito vrlo kvalitetan proizvod. Mislim da ću ubuduće isprobavati druge, plemenitije, da tako kažem, nijanse :)
cijena: oko 1200 RUR na zlatnoj kartici u Rive Gaucheu (testirao sam je u različitim trgovinama, koliko se sjećam, najbolja cijena je ponuđena u Rive Gaucheu).
Period ispitivanja: oko 2 tjedna.
Ocjenjivanje: 5 za kvalitetu, 3 za boju.
Hvala vam na pažnji, nadam se da ću biti korisni!
Sretno u kupovinu, Irka.

Pogledajte video: YSL Rouge Volupte Lipstick Collection Lip Swatches & Review! (Studeni 2019).

Loading...