Blogovi

Tangle Teezer Compact Styler Instant Detalingling četkica za kosu

Dobro došli!
Želim razgovarati o modernom češalju Tangle Teezer.
Malo je recenzija na ovaj češalj, stoga mislim da moje neće biti suvišno.

Tangle Teezer pojam je jednog Britanca ShaunP, on je stručnjak za razvoj boja za kosu, a sada i izumitelj
Tangle Teezer osvojio je ljubav mnogih poznatih osoba (uključujući El Macpherson, Kate Middleton)
Proizvođač obećava da će ovaj češalj:
-ne oštećuje strukturu kose prilikom češljanja
- ne elektrolizira, ne kiduje, ne povlači kosu
- raskrinkava ratne lokote
-Tangle Teezer može češljati čak i mokru kosu
- možete češljati kosu iz samog korijena (a ne s krajeva, kao što to obično čine)
- Idealno za kovrčavu, dugu kosu, proširenja za kosu, perike, pa čak i nosi se s afričkim kovrčama.
- čak i ona može nanijeti masku i balzam za kosu

Tangle Teezer ima dječju verziju češlja
Tangle Teezer dostupan je u četiri vrste: Salon Elite, Original, Kompaktni styler, Čarobni lonac za cvijeće (za djecu) Izbor boja i boja vrlo je širok.
Ponosni sam vlasnik Tangle Teezera već oko 2 mjeseca.
Kupio sam dvije odjednom: originalnu - za dom i kompaktnu verziju sa zaštitnim poklopcem - da nosim u torbi. Odmah ću reći da mi se kompaktnija verzija sviđa malo manje, originalni Tangle Teezer se osjeća ugodnije u mojoj ruci, jer je zbog svoje veličine idealan leži u ruci, a kompakt nije baš prikladno držati u ruci, po mom mišljenju.
Tijelo češlja Tangle Teezer napravljeno je od plastike, a sami klinčići su od gume ili vrlo mekane plastike (neću vam reći sigurno), ali su mekani i fleksibilni (ali unatoč fleksibilnosti, klinčići zadržavaju oblik, naborani su), raspoređeni su u naizmjeničnim redovima: niz dugih režnja , niz kratkih, to je učinjeno tako da zubi prolaze dio kose kroz sebe, a onaj dio kose koji se ne češlja tijekom prvog pokreta češlja se sljedećim redom zuba. Dakle, klinčići ne povlače kosu u čvorove.

Kosa mi je kovrčava, tanka, lepršava (ako ne ravnam kosu, tada je mirna kosa - moja frizura naziva se "eksplozija u tvornici tjestenine") srednje je duljine, srednje gustoće, na krajevima se neprestano zapetljava u male snopove.
S Tangle Teezerom moja je kosa postala:
- Izgleda više njegovan
-Ovaj češalj stvarno isušuje mnogo puta manje kose
- Ja češljam njenu vlažnu kosu, iako znam da se to ne preporučuje.
Ali nakon češljanja mokre kose, na Tangle Teezer-u naravno ima dlaka, ali vrlo malo (do 10), ima puno, puno više na uobičajenom češlju, ne bih ih se uopće obavezao računati.
- dlaka je postala sjajnija, glatka, jer Tangle Teezer, kao da ih polira.
- dlaka se prestala elektrolizirati
- kvržice na krajevima moje kose prestale su se oblikovati, prije nego što je to bio moj problem. Nisam ih ranije ni otkačio, već sam ih jednostavno odsjekao, jer otkriti ih je jednostavno nemoguće.
- Stvarno volim primijeniti ovu masku za češljanje, ovo vam omogućuje ravnomjernu raspodjelu proizvoda po kosi, osim toga, maska ​​se troši mnogo ekonomičnije.
-S obzirom da mi je kovrčava kosa, obično je uvijek izvlačim i ispravljam, ali ponekad, posebno vikendom, previše sam lijena za stil i onda samo operem kosu i osušim je na prirodan način. Nakon što se kosa osuši, na vrh obično stavim malo voska ili gela da se ne lijepi u različitim smjerovima, ali s Tangle Teezerom to ne radim sada, tek nakon što se kosa osuši, češljam je nekoliko minuta i glatke su sami se (ne lizite!) i čak se malo uspravite.
Pa, naravno, nekoliko riječi o dizajnu, neobičan je i privlači pažnju, dakle, Tangle Teezer nije samo dobar češalj, već i modni dodatak.
Pogodno za muškarce, kao je u crnom.
Njega: isperite tekućim sapunom pod tekućom vodom.
P.s. Za potrebe eksperimenta, pokušao sam češljati mačku Tangle Teezer, usput vrlo povoljno. Mački se svidjelo, odmah je procijedila (ovo je pokazatelj, jer obično moja mačka, kad je pokušam češljati, jednostavno ugrize), a dlaka je odmah zasjala. Stoga, kome nije žao što zvijer troši 500-600 rubalja, vrlo je dobra opcija, posebno za dugodlake i sklone stvaranju životinja kukoba.
Ocjenjivanje: 5+
Period ispitivanja: 2 mjeseca
cijena:
-Orginal Tangerine Scream Tangle Teezer $ 14 (bez isporuke)
-Tangle Teezer Compact Styler 16 USD (bez isporuke)
Hvala na pažnji!

Pogledajte video: TANGLE TEEZER FIRST IMPRESSIONS REVIEW DOES IT WORK??? by Heidi (Siječanj 2020).

Loading...